Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Ac origins dynamic resulation nedir

Açılmasi gereken bir ayarmı
  2. O

Yardım Split screen oyun tavsiyesi

Yarış oyunları olarak grid 2 ve dirt5 var ama çokta hoşuma gitmediler normalde NFS shift serisi alacaktım steamde satılmıyor Genel olarak ta tavsiye verebilirsiniz ama yarış oyunu olsa daha iyi
  3. O

Yardım ets 2 kabin ışığı sorunu

Tüm ayarlar Ultra'da oynuyorum ama kabindeki ışıklarda yansıma yok yani geceyken hiçbir halta yaradıkları yok eskiden laptopumda oynuyorum orta ayarlarda kabin ışıkları belli oluyordu cidden geceyken oyunun keyfini alabiliyordun hatta farlarda aynı mesela sabah far açsak belli oluyordu şimdi...
  4. O

Forza Horizon 5 Black friday de indirime girermi?

malum fh5 çıkıcak ve ultimate almayı düşünüyorum black friday de indirime girermi çünkü fh 4 yeni çıktı steamde ve şaşırtıcı şekilde indirim gelmişti birde oyun 9 kasım black friday 20 kasım galiba yani 11gün beklemelimiyim sizce ?
  5. O

Yardım Aşırı Düşük Sistemli Oyun Tavsiyesi

Kuzenimde aşırı kötü bir pc var l4d2 payday the heist gibi oyunları kaldırıyor onları oynatıyorum öyle düşük sistemli bir pc si var ram 3 gb ve w10 yapmış kim hangi kafayla yaptıysa artık cs de 15-20 fps alıyor düşünün yani o yüzden onunla beraber oynayacağım oyun lazım türü farketmez aklınızda...
  6. O

MB Bannerlord 2 nerden ucuza alabilirim

Orijinal CD key olarak almak istiyorum ama 150 TL biraz pahalı bana onerebilceginiz site varmi 120-130 TL arasında bulabilirseniz çok iyi olur birde ucuza satan hesap olarak veren yerler var ama Türk oyunu olduğu için destek olmak istiyorum ondan orj CD key olarak istiyorum
Top Bottom