Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

METRO LAST LİGHT REDUX vs 2033

Selamlar. Metro serisine başlamak istiyorum. Sahip olduğum 2 oyunu başlığa yazdım. Oynayanınız varsa birkaç sorum var 1) Last light ve last light redux arasındaki fark nedir? 2) İki oyun birbiriyle alakalı mı? Alaklı ise hangisi ilk oynanmalı 3) Oynamaya değer mi? 4) Epic games sürümlerine...
  2. selamlargençler

Forza Horizon 5 Dolandırıldım

Şimdi merak ettiğim bir olay var. Ben genelde müzayededen ucuza araba satın alıp pahalıya satıyorum. Ama bu sefer şöyle bir olay oldu. Bu arabayı müzayededen 1 milyona aldım. Bu arabanın maksimüm satış tutarı 20 milyondu ama ben müzayedeye koyduğumda 112K dan daha yükseğe maksimum satış...
  3. selamlargençler

XBOX Game Pass Dosya Konumu Değiştirme

Xbox game passden HDD ye FH5 indirdim ama oyunda yükleme süreleri fazla olduğu için ve bazen anlık takılma olduğundan canıma tak etti ve SSD ye almak isityorum. Dosyalara ulaşılamadığını biliyorum ama konum da mı değiştirilemiyor. 100 GB lık oyunu yeniden mi yüklemem gerekiyor?
  4. selamlargençler

XBOX GamePass Oyunlarının Kurulu Olduğu Yeri Bulamıyorum

Arkadaşlar xbox game pass den indirdiğim bir oyuna türkçe yama yapmak istiyorum ama D sürücüsünde oyunun kurulu olduğu yeri bulamıyorum. Yok yani... Nasıl yapabiliirm Oyun: Wolfenstein The Old Blood Şöyle diyeyim hatta. İndirdiğim oyun 37 gb ama Steam dosyasından başka 37 GB a yakın veya fazla...
  5. selamlargençler

Oyunlarda Türkçe Altyazı İndirmek

Güvenilir bir Türkçe altyazı sitesi var mıdır? Wolfenstein serisini oynamayı düşünüyorum. Altyazılarda genelde virüs bulunuyor diye biliyorum. Bilgisayara Torrent oyun vs hiç indirmem sırf virüs bulaşmasın diye. Ne yapayım sizce??
Geri