Arama sonuçları: *

1. YasinD

CS2 de Pp ler değişti düzeltemiyorum Yardım!!

Böyle oldu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. YasinD

7/24 Açık bir Minecraft Sunucusu Kurmak

Elimde bir bilgisayar var kullanmadığım onu mc serverine çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
  3. YasinD

GTA Online Giremiyorum!!!!!!

Rockstar Games hesabım doğru oyuna girince direkt story mod a atıyor ama telefondaki internetime bağlanınca online girebiliyorum sorun nedir ?
  4. YasinD

FM 24 Birşeyler ters gitti hatası veriyor!

fm 24 bir şeyler ters gitti hatası veriyor nasıl çözebilirim? 1699375119 oyunu silip tekrar yükledim aynısı oluyor
  5. YasinD

Hızlı açılan oyun yavaş açılmaya başladı Yardım!!

Fottbool manager 23 daha önceden 10 sn yede açılıyodu. Bi zaman sonra bu süre 7 - 8 dk ya çıktı. SSD yeni aldım. 1 ay oldu bi sorun gözükmüyor. hiçbir ayarlada oynamadım.Sorun ne bulamıyorum yardım edin lütfen!
  6. YasinD

CS-GO Güvenli Başlatılamadı Hatası

PC de amd ekran kartı ayarlarını yaptım.Steam dan başlatma kodlarını girdim.Ondan sonra güvenli başlatılamadı hatası aldım.Nasıl düzeltebilirim??
  7. YasinD

CS GO Harita ve silah ortaya geldi nasıl düzelticem?

böyle oldu nasıl düzelticem yardım edin.
  8. YasinD

Minecraft microsoft a bağlama

Minecraft ı 5 tl lik olan hesaplardan aldım. M icrosoft a bağlayamıyorum. Nasıl halledebilirim? Oyuna girilmiyor!!!!!!!1
  9. YasinD

Fm 21 gelen kutusu sorunu?

Fm 21 de gelen kutusuna transfer teklifi geldi diye döylüyor ama transfer gelen kutusunda gözükmüyor?
  10. YasinD

Csgo hesap sıfırlama

Csgo hesabım vac ban yedi durduk yere csgo hesap nasıl sıfırlarım ? Yeni hesap açmak istemediğimden soruyorum.
Geri