Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

Yardım Pcdeki Fc26yı Ps5e aktarma ?

Arkadaşlar selamlar 2 ay önce fc26 almıştım steamden eaplayle bağladım, dün elime yeni aldığım ps5pro ulaştı eğer ben ps storeda fc26 alırsam eaplay hesabımı girersem pcdeki fc26 kadrosunu ps5e aktarabilir miyim ? Aktaramazsam da steamdeki gibi oyunu iade edebiliyor muyum ? Yardımcı olursanız...
  2. yucexzzers

Yardım FC26 bağlantı hatası ?

Arkadaşlar bugün 4-5 kere maçtayken rakibe olan bağlantın kesildi diyip maçtan attı maçı saymadı neden böyle oluyor çözümü var mı ? Pcden oynuyorum
  3. yucexzzers

Yardım FC 26 Coins Alamıyorum

Arkadaşlar selamlar, oyun ilk çıktığında oyuna 6k para yatırdım, 2 gün önce yine 3k atıcaktım (her seferinde parça parça atıyorum 10-15dolar) iki üç paket açtım yine steamden fifaya çekecektim bu hatayı verdi ve hala düzelmedi, sebebini bilen, başına gelen var mı ?
  4. yucexzzers

FC 26 Erken erişim ne zaman(Hort) ?

Selamlar arkadaşlar fifa 20den itibaren fc25 hariç hepsini aldım, oynadım ve yaşlandım oyun beni kanser etti, masayı yumruklamaktan ellerim ağrıyordu. Şu an fifa oynamayı özledim türkçe spiker geliyormuş ama umarım kötü olmaz. Peki siz fc26yı almayı düşünüyor musunuz ?
  5. yucexzzers

Yardım Spider-man 2 crack bulabilir miyim ?

Arkadaşlar selamlar, hemen beni zorbalamadan söyleyeyim hikaye oyunlarını sevmiyorum rdr2ye herkes dünyanın en iyi oyunlarından diyorlardı aldım ama hiç sevemedim, toplasanız 10 saatim yoktur o yüzden bu oyuna da o kadar para verip 1 saat oynayıp bırakmayı istemiyorum oyun koluyla deneyeceğim...
  6. yucexzzers

Yardım 4060ti ile 4K oyun oynamak ?

Arkadaşlar lütfen kızmayın bana ama 4060ti 8gb ile yeni aldığım g8 4k 240hz monitörle oyun oynuyorum forza 4te 120fps alıyorum ve 4k aşırı sarıyor rdr2de de 4k da tam hatırlamıyorum ama 60+fps alıyordum ama rdr2 sevmiyorum başka hangi oyunları 70-80fps 4k da oynayabilirim ? Asus dual 4060ti 8gb...
  7. yucexzzers

Yardım Cs2 tek girince çok fps alıp arkadaşlarla girince az fps almak

Selamlar arkadaşlar tek başıma rekabetçi girince 300-350 fps alıyorum ama arkadaşlarımla girince 4-5 kişi 260-300 arası fps alıyorum bu sorun herkeste var mı acaba ? Ya da önüne geçilebilir mi
  8. yucexzzers

CS2 AWP PRİNTSTREAM ÇIKTI NE YAPABİLİRİM ???

Arkadaşlar selamlar 1 saat önce yaklaşık 30. kasamda awp printstream(görevde kullanılmış) çıktı steamde baktığımda 400 dolardı şu anda 440-460(3 adet) 500 dolar diye gidiyor tahminimce bir süre fiyatı düşebilir ama sonrasında fiyatı yeniden artar mı ? Uzun soluklu bekletsem karlı bir şekilde...
  9. yucexzzers

Cs2 2 tane battlepas alınca x2 kasa alabilir miyiz

Arkadaşlar merhaba. 2 adet yeni çıkan görevi aldığımızda x2 puan toplayabiliyor muyuz halihazırda kullandığım biletten 20 tane rozet topladım
  10. yucexzzers

Yardım CS2 SİTEDEN SKİN ALIP DAHA SONRA SATILIR MI ?

Arkadaşlar merhaba cs2 için elviden ve bıçak almayı düşünüyorum ama skin siteleri biraz daha uygun duruyor, sanırım trade ile alıyoruz. Peki bu skinleri ilerde steam pazarından satabiliyor muyuz yoksa yine skin sitelerine mi satmamız gerekiyor ? bir de skin alırken veyahüt satarken siteler çok...
  11. yucexzzers

Yardım RUST GİRİŞ EKRANINDA TAKILI KALIYOR

Arkadaşlar steam indirimlerinden rust aldım oyunu indirdim msi afterburnerla açıyordum açılmadı kapattım sonra tek başına rustı açtım giriş ekranında kaldı Çok uzun süre bekleyince menüye girebildim Multiplayera girdiğimde 15 dakika beklesi yüklenmesini yüklenirken oyundan attı oyunu silip...
  12. yucexzzers

FİFA 23 Benim Sistemimde Oynar Mı?

Merhaba arkadaşlar sistemim msi 1050ti ryzen 5 3600 16gb ram Fifa 23ü ön siparişle aldım ama minimum sistemi 1050 ti istiyor sizce yüksek ve düşük ayarlarda kaç fps alırım oynatır mı yoksa kasar mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri