Arama sonuçları: *

1. Güvercin

Öneri Dualsense ile PC GTA Online a girersek ban yer miyiz ?

Pc için gamepad öneriniz var mıdır ? Pc de dualsense kullanarak gta online’a girmek ban yememize sebep olur mu Adaptive trigger vs gibi özellikler i kullanmak için bir takım uygulamalar’a ihtiyaç duyuluyormuş Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden
  2. Güvercin

Big Time oyunu hakkında

yakın zamanda big time diye bir oyun çıkmış bilenler bilir Big Time, Big Time Studios tarafından geliştirilmiş çok oyunculu bir aksiyon RPG oyunudur. Big Time'ın oyunculara ait ekonomisi NFT'leri ve BIGTIME yardımcı token'ını içermektedir. BIGTIME token'ları, 'Kozmetik' NFT'ler oluşturmak için...
  3. Güvercin

Rust için cs benzeri bomba kurma modları olan bir server arıyorum

Rust için cs benzeri bomba kurma modları olan bir server arıyorum böyle ya da benzer mod u olan bildiğiniz bir sw var mı ? teşekkürler.
  4. Güvercin

Gta 5 kamera dönmeme sorunu

arkadaşlar aşırı saçma bir şey başıma geldi hiç bir şekilde de çözümünü bulamadım ne olur yardım edin . Oyunda merdiven çıkarken zıplarken kamera sabitleniyor dönmüyor çok saçma Yürürken koşarken vs kamera dönüyor ama merdiven çıkarken sabitleniyor çıldırıyorum çok saçma :)
  5. Güvercin

Öneri Battlefield 2042 indirimde alınır mı ?

Arkadaşlar sorum açık BF 2042 180 TL ye düşmüş sizce alınır mı ? Bir daha böyle bir indirime girer mi ? Ayrı bir sorum da Rust yaz indirimlerinde kaç a düşer ?
  6. Güvercin

Valorant hesabım ne kadar eder ?

K-TAC sezon pass full beta hesabı ederi nedir bunun arkadaşlar ?
  7. Güvercin

Warzone 2.0’a multiplayer gelir mi ?

Arkadaşlar bilen bilir COD Warzone 1 de ara ara geçici süreliğine multiplayer modu geliyordu bu olayın aynısı Warzone 2.0’da da olur mu ?
  8. Güvercin

Warzone 2.0 ekranın yanında çıkan sarı izler

bu videoda özellikle 9:40 dan sonra ateş alırken ekranın sağında solunda altında sarı renkli yerler çıkıyor bu PS e özel birşeymi yoksa PC de de var mı ? varsa nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim .
  9. Güvercin

BF V TÜRKÇE YAMA HAKKINDA

BF V anonymous dan başka yama yapan yokmu arkadaşlar aradım aradım bulamadım bildiğiniz başka bir çeviri yok mu ?
  10. Güvercin

Rainbow tekrar yükleme sorunu

Rainbow u epicden indirdim arkadaşlar yaklaşık 60gb oyuna girmiyor aksine ubisofttan tekrar indiriyor çözümü nedir ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Güvercin

RUST BANLI HESAP İLE OYNANIR MI ?

Arkadaşlar eskiden hesabım çalınmıştı geri kurtarmıştım bu nedenle rusttan EAC ban yemişim oyunu oynamanın bir yolu yokmu acaba ?
  12. Güvercin

Game Satış tan satış yapmak güvenlimidir.

steam hesabımı satacağım Game Satış tan satış yapmak güvenlimidir.
  13. Güvercin

Yardım Ban lı Rust hesabı ile oyun oynanır mı ?

Bir dönem Steam hesabım çalınmıştı geri kurtardım ardından Rust girmeye çalışınca oyuna girdi fakat hiç bir sunucuya girmedi hesabım çalındığı için ban atmışlar öyle kaldı hiç bir yere giremiyorum. sorum şu : Ban lı Rust hesabı ile Rust içindeki sunucular dışında oyunu oynayabileceğim bir yer...
  14. Güvercin

Rust ne zaman indirime girer ?

Rust ne zaman indirime girer kaç tl ye kadar düşer ?
  15. Güvercin

Oyuna Başlama Tarihi Nasıl Bulunur ?

Arkadaşlar Epic Games veya Steam için her hangi bir oyuna hangi tarihte başladığımızı veya Steam , Epic Games hesabının hangi tarihte açıldığını öğrenmenin yolu yokmudur ? Epic Games bana lazım olan .
  16. Güvercin

Yardım 2022’de Battlefield 4 alınır mı ?

Yıl olmuş 2022 Battlefield 4 hala alınır mı ? İndirime girmiş almayı düşünüyorum Daha önce BF1 oynamıştım BF4 de hoşuma gitti alayım mı yoksa oyuncusu azmıdır ?
  17. Güvercin

Yardım Forza Horizon 4 Kontrolleri

beyler forza aldım klavyede oynamak istiyorum leş gibi tekerler yavaş dönüyor yolda işaretli yerlerden geçerken yavaşlıyor kafasına göre hassasiyet ayarları falanda yok gta gibi sürmek istiyorum nasıl olur
  18. Güvercin

Yardım EAC ban kaldırma talebi

arkadaşlar uzun bir süre evvel steam hesabım çalındı ve geri aldım çalındıktan yaklaşık 1 ay sonra rust'ta ban yedim VAC değil EAC ban. Açtırmak için talep yollasam açılmaz mı ? hayır hesabım çalındı diye ban atmaları çok saçma hesapta hile kullanılmadı bir şey yapılmadı. 200ytl boşa gitti...
  19. Güvercin

Yardım COD Warzone atma sorunu

Baylar Sistemim : 16gb ram 1660s 6gb Ryzen 5 1600 Warzone'u çok rahat kaldırır kaldırıyorda fakat oyuna giriyorum 4-5dk sonra hata vermeden atıyor bir tek oyuna girerken herkes bilir Driver hatası var onu veriyor onuda düzelttim hala sorun düzelmedi. bir sürü çözüm denedim düzelmedi. bir şey...
  20. Güvercin

Yardım Steam oyun iade etme

Beyler ben steam den indirimde battlefield 1 aldım baya da baktım aslında oyun zaten güzel ama ben sadece fetih girdim 11 saat oynamışım öyle operasyon falan gireyim dedim veya başka mod'ları hiç oynayan yokmuş steam den oyunu iade edebilir miyim sizce alırlar mı ? 11 saat oynamışım
Top Bottom