Arama sonuçları: *

1. Khonshu

(Çözüldü) Dead By Daylight "Patch Required" hatası.

Fotoğraf ekte, çözümünü ya da nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. Khonshu

Yardım "the Witcher 3: Wild Hunt Blood & Wine", "Ekipman Avı: ..." görevi buga girdi.

"the Witcher 3: Wild Hunt Blood & Wine", "Ekipman Avı: Büyük Usta Mentikor Teçhizatı" görevi buga girdi. Haritada herhangi bir şey gösterilmiyor, sadece "Setteki tüm şemaları bul: 4/6" yazıyor. Görevi baştan yapma gibi bi şansım var mı? ya da çözümü. görevin geçtiği yerleri tekrar ettim bir şey...
  3. Khonshu

50TL üstü harcama ile ininal'den gelen 10TL sonrası, oyun iadesi etik midir?

Steam Cadılar Bayramı indirimi içerisinde 50TL üstü harcama yaptığım için ininal'den 10TL geldi. Ben şimdi 18 TL değerindeki bir oyunu iade etmek istiyorum (kesin değil) fakat sizce yanlış mı yapmış olurum? Amacım İninal'en 10TL kazanıp, oyun iadesi yapıp kar etmek değil. NOT: 18TL değerinde ki...
  4. Khonshu

[ÇÖZÜLDÜ] İmzadaki Sistem, GTA V Online'da Kötü Kötü Olması Normal mi?

Oyun, GeForce Experience optimize ayarlarda; offline'da kasma yok gibi fakat, online'da durum ekteki gibi. Nedeni nedir, normal midir? Ayarlar ekte.
  5. Khonshu

(çözüldü) Forza Horizon 4 için 180 derece direksiyon ayarları

Aranızda Forza Horizon 4'e 180 derece direksiyonu için ayar çekmiş olan biri var ise benimle paylaşabilir mi acaba? Direksiyonum: Snopy Rampage RX3 Swiftmaster
  6. Khonshu

Yardım Xbox Gamepass (PC) Aboneliği Hakkında

Beta süreci içerisinde Xbox Gamepass'in PC versiyonuna katılacağım. Gamepass, Beta sürecinden çıkınca aylık yine aynı fiyatı (15TL) mı ödeyeceğim?
  7. Khonshu

PC için Xbox Gamepass fiyatı kalıcı mı?

PC için Xbox Gamepass fiyatı kalıcı mı, daha sonra fiyatlar artar mı? Eğer şimdi katılırsam ilerde de aynı fiyatı mı öderim?
Geri