Arama sonuçları: *

1. phxey41

Lol hesabım ne kadar eder?

Arkadaşlar iyi forumlar aşağıdaki bilgileri verilen hesabımı satmayı düşünüyorum tahmini ne kadar eder?
  2. phxey41

Gamepass oyun önerisi

Rtx 2050 8gb ram İ5 11400h işlemcim var Bilgisayarıma göre oyun önerisi istiyorum Hikayeli olursa iyi olur veya tek kişilik savaş oyunlari tarzi vs
  3. phxey41

Lol Hesabımı Ne Kadara Satabilirim?

Hesapta olan çoğu şey fotoğraflarda var şuanda 195 lvl ve zümrüt 2 öncelikle bu hali ile ne kadar eder birde elmas yapmayı düşünüyorum elmas ve 200lvl haliyle ne kadar eder. Başka bir bilgi lazımsa iletebilirim 1690479968 ayrıca valorant tarafındada rankım altın 3 skin vs yok.
  4. phxey41

Discord ses efektlerini kapatma

Lol oynarken b tusuna bastığım zaman discordun soundpack kısmındaki sesler calip duruyor ben bunu nasil kapatacağım internetten bakiyorum hic video yok delirmek üzereyim ordek sesi korna sesi calip duruyo
  5. phxey41

Fm 22 ucuza nerden bulunur

Soru başlıkta
  6. phxey41

Gta 5 görev gelmeme sorunu

Oyunun yuzde 76sini bitirdim yaris ve parasut gorevlerini bitirdim Bi tek bir araba yarisi kaldi skinli araba veren uzerinde sponsor gibi biseyler oluyor arabanin trevorun ucak pistinin yakınlarında Birde ucak gorevi var gorevse checkpoint alıyoruz gold gumus bronz rank veriyor onun disinda...
  7. phxey41

Oyundaki değerler nasıl sizce ?

Gta 5 düşük ayarlarda Sistem : -islemci:i7 5500u -ekran kartı:nvdia 840m -ram:8gb
  8. phxey41

Ucuza Gta 5 nerden bulabilirim

Uyguna gta 5 satan kisi ariyorum benim epic hesabim çalındığı için oynayamiyorum Epic olursa iyi olur ucuza ariyorum
  9. phxey41

Lol hesap alım yardımcı olabilir misiniz ?

Lol ve valorant oynayabilecegim bir hesap satin almak istiyorum unranked olsa gayet iyi olur kostum falan istemiyorum Onerebileceginiz ilan vb. varsa atabilir misiniz ?
  10. phxey41

Euro track simülatör taktikleri

Oyunu daha yeni aldım: Nasıl gelişebilirim Nasıl zevk alcak sekilde oynayabilirim Online nasil girerim Dlc almama gerek var mı? Varsa neler Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin
  11. phxey41

Epic games hitman türkçe yama

Epix games ucretsiz verilen hitmanin turkce yamasi var midir
  12. phxey41

araba oyunları sistemime uygun

işlemci i7 5.nesil ekran kartı nvdia 840m ram 8gb bu sisteme uygun araba yarışı olur veya araba ile kafama göre takılabileceğim bir oyun önerisi istiyorum
  13. phxey41

5 kişi ne oynayabiliriz

Haftada bir kac gün İnternet kafeye gidiyoruz Sürekli valorant oynuyoruz ve pubg artık bıktım ve arkadaşlarım çok bilmiyor oynamayı Boyle 5 kişi oynamak için önerebileceğiniz oyunlar neler Hikayeli olur Savaş Fps farketmez
  14. phxey41

Zula dosya eksik hatası

Zulada dosya eksik hatası alıyorum ne yapsam çözemedim yardımcı olur muusnus
  15. phxey41

Zula Hesabım Kaç TL Eder?

ben 100 tl yazdım ama sizce video ve içindekiler bu linkte
  16. phxey41

Bu hesabı kaça koyayım

https://www.gamesatis.com/league-of-legends-hesap/lol-hesap-satisi-367566 Sizce
  17. phxey41

Pubg mobile emulator tuş ayarları

Sizin tuş ayarlarıniz nasil
  18. phxey41

Oyun önerisi alabilir miyim

Arkadaşlar sistemim I7 5.nesil Ram 8gb Ekran kartı nvidia geforce 840m Ücretsiz olursa vericeginiz örnekler iyi olur Hikayeli ve online olarak en iyi örnekleri bekliyorum
  19. phxey41

Fotograf atmak için actim mesajda atamiom

Kusura bakmayın meşgul ediyorum fakat biriyle özel konuşmada forumdan resim atılmıyor
  20. phxey41

League of Legends clash takım

Clash takım arıyorum ya da kuruyorum Aşama 3-4 Lig silver gold Yaş 15 19 Katılmak isteyen yazsin
Geri