Arama sonuçları: *

1. S

cold war nasıl iade edilir

https://tr.jf-balio.pt/can-you-get-refund-blizzard-battle bu arkadasın dediklerini yapıyorum fakat o oyunlar listesinde cold war cıkmıyor.Oyunu dun aldım iade etmek istiyorum yardımıc olurmusunuz?
  2. S

normal r6 ile vulkan r6 nın farkı?

sorum yukarıda.
  3. S

oyun önerisi online fps

Arkadşalr slm online oyun önerir misiniz? Hikayeli oyun sevmiyorum sıkıcı geliyor.Valo ca cod warzone apex gibi oyun öneriniz var mı? Hikaye oynamak cok istiyorum ama anlamıyorum ve yapılması zor derken bir yerden sonra sıkıcı olup alt f4 çekiyorum nedense hikayeli oyunlarda.Dediğim gibi online...
  4. S

Oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum

dostlar selam lise ikiye geçeceğim. Eskiden oyun oynarken zevk alırdım şimdi alamıyorum valorant deseniz sıkıldım,Cs go deseniz miladı geçti, PUBG deseniz arkadaşla güzel oluyor benim arkadaşım yok.Oyun önerisi olan var mı? Tek başıma zevk alabileceğim saran oyun önerisi olan var mı? Game pass...
  5. S

black ops cold warı en ucuz nerden alabilirim

sorum yukarda
  6. S

xbox game pass nedir?

arkadaşlar selam,vatandan alışveriş yapınca gamepass üyeliği verdiler 3 aylık. Nedir bu game pass
  7. S

oyun önerisi olan var mı?

ücret cok onemlı deıl 1622633947 hikaye sevmiyorum
  8. S

THE WTİCHER 3 ALICAM STEAM KARTIMI KABUL ETMİYO

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra...
  9. S

valorant dışında oyun

arkadaşım yok,valorant dışında oyun arıyorum,sistemimde yüksek.
  10. S

karantinada Pc oyun önerileri

Arkadaşlar selam Oyun önerileriniz var mı malum 20 gün evdeyiz hep valorant ve gta canımı sıktı artık sistem rtx 3060 yüksek grafikli oyunlar da olur açıkçası önerilerinizi bekliyorum:))
  11. S

Hangi Dlss modu daha cok fps verir?

Arkadaşlar selam rtx 3060 var ryzen 5 3600 ile kullanıyorum hangi dlss modunda kullanmalıyım warzone u?
  12. S

Ucuza ve Güvenilir Call of Duty Black Ops Cold War Nerden Alınır?

selam arkadaşlar sorum yukarıda
Top Bottom