Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Steam İndirmesini Yarıda Bıraktığım Oyunu Silip Baştan Yüklüyor

Forza Horizon 4'ü tek seferde yükleyemeyeceğim için birkaç güne bölerek yükleyecektim. 45 GB de bırakıp dün gece bugün pc yi açtığımda oyunun indirmesi sıfırlanmış. En baştan yüklüyor. Bir kere de olmadı bu hangi yüksek depolama alanı isteyen oyun yüklesem başıma 3,4 kere geliyor. Nasıl...
  2. COMANDANTE

New World Oyununa Şu an Alpha Tester Olarak Girebiliyor Muyuz ?

Aylardır beklediğim New World oyununa tester olmak için mail atmıştım dönüş yaptılar ama oyunu alıp girebilirsiniz tarzında bir şey dendi. Steam kütüphanem de oyun duruyor da yüklü değil. Eğer yüklüyse şu anda serverlara girebiliyor muyuz?
  3. COMANDANTE

Ori and the Will of the Wisps 16.50 TL'ye Değer Mi ?

İstek listemde uzun süredir duran Ori and the Will of the Wisps 50 TL'den 16.50'ye düştüğünü görünce bir kez daha sorayım dedim. Sizce fiyatına değer mi ? https://store.steampowered.com/app/1057090/Ori_and_the_Will_of_the_Wisps/
  4. COMANDANTE

Steamde 130 TL'lik Oyun Önerisi

Macera, aksiyon zor olmadığı sürece strateji ve hikayeli oyunları oynamayı severim. 130TL ile hangi oyunları önerirsiniz ?
  5. COMANDANTE

Cs:Go'ya Girince Siyah Ekran Oluyor

Cs:Go'ya gireyim dedim girdikten 2 sn sonra monitör siyah oldu sonra düzeldi bir yere tıkladım geri gitti. Başlatma seçeneklerinde oyunu pencereli başlattım sorun olmadı tam ekran başlattığım anda siyah ekran oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
  6. COMANDANTE

New World Preview' ne Katılanlar

Uzun süredir rekabetçi oyunlar oynuyordum ve farkettim ki bir süre sonra her şey aynı bende mmo oynamaya başlayayım dedim ve 2021in bahar ayında çıkacak şu anda satın alanlar için preview verilen oyunu buldum ve aşırı beğendim. Acaba oyunu oynayanlar var mı forumda şu anda varsa levelinizi hangi...
  7. COMANDANTE

Şimdiye Kadar En Çok Oynadığınız Oyun

Şimdiye kadar en çok oynadığınız oyun hangisi ? Benim ki Csgo 2010 saat Son güncelleme 2428 saat
  8. COMANDANTE

CSGO' Ya gelen yeni güncellemede nasıl aktif ederim trusted modu

Rankım DMG ara sıra da olsa hile geliyor şu trusted modu nasıl aktif edeceğim ?
Top Bottom