Arama sonuçları: *

1. Vatulian

Lost Ark'da Deadeye oynanış ve build tavsiyesi gerek

Arkadaşlar selam, Lost Ark'a "Deadeye" ile başladım fakat karakterin esnek olmasıyla birlikte getirdiği bir çok zorluk var. Genel olarak karakterlerin oyun içinde 8 tane skill kullanımı varken bu karakterde yaklaşık 16 tane aktif skill kullanımı mevcut. Bu nedenle skill ağacındaki dağılımı tam...
  2. Vatulian

RPG/RYO Tarzı oyun arıyorum

Arkadaşlar selamlar. Son zamanlarda çalıştığım için rekabetçi oyunlar oynamak beni iyice yormaya başladı. ARPG/RPG/RYO tarzı oyunlar oynayarak sakin sakin takılmak istiyorum. Daha önce Diablo 2-3, Grim Dawn, Darksiders 1-2-3-Genesis, Torchlight gibi oyunlar oynadım. Bu tatlarda oyun...
  3. Vatulian

Dying Light 2 Sistem gereksinimleri

Merhabalar, Dying Light 2 için sistem gereksinimleri açıklandı. İşlemci tarafında AMD için Ryzen 5 3600X önerilmiş fakat ekran kartı kısmında AMD için Vega 56 önerilmiş. Vega 56 pek gördüğüm bir ekran kartı olmadığı için AMD karşılığını pek algilayamadim. Umuyorum ki R5 3500X+RX 5600XT ikilisi...
  4. Vatulian

God of War PC sistem gereksinimleri belli oldu

Pc platformuna da gelecek olan God of War oyununun 720p, 1080p, 1440p ve 2160p sistem gereksinimleri açıklandı. Bir 5600XT kullanıcısı olarak 1080p/60fps verebiliyor olması beni tatmin etti ancak oyun çıkışında optimizasyon yeterli mi göreceğiz.
  5. Vatulian

The Division 2 siyah ekran hatası

Arkadaşlar selam. The Division 2 oynarken ekranımda sürekli olmasa da oyunun tadını kaçıracak şekilde siyah ekran hataları meydana geliyor ve bazen arka arkaya olduğunda savaş anında çok ciddi sorunlar yaşayabiliyorum. Bu sorunun kaynağı ne olabilir bilgilendirirseniz sevinirim açıkcası. Not...
Geri