Arama sonuçları: *

1. anilpro

Oyunu Tam Ekrandan Çıkarmak FPS Yer mi? Yani azaltır mı ?

Oyunu tam ekran 800x600 de mi daha akıcı daha fps si yüksek oynarım yoksa 800x600 de pencere modunda mı ?
  2. anilpro

Sistemime Göre Sürüş Oyunu Önerisi

İşlemci= AMD Athlon x2 250 3.00 ghz Ekran Kartı= AMD Radeon HD4650 Ram= 4 GB 1333 mhz ddr3 Anakart= FOXCONN M61MP Series HDD= 300 GB Samsung 7200 RPM PSU= CODEGEN Q250 250W Sistemime göre sürüş oyunu önerisi verebilir misiniz ? ETS2 den başka
  3. anilpro

PUBG LITE 1 fps sorunu

Pubg Lite normalde açılmıyo aşşağıdaki 3 hatayı veriyor.Dxcpl ile açıncada fps i anlatmaya gerek yok.Çünkü ortada fps yok.Bunun bir çözümü var mı?Pubg Lite destektende talep yolladım.Oyun açık beta aşamasında olduğu için olabilir mi?Tam sürümde bu çözülürmü ? Sistem özellikleri: *AMD Athlon x2...
  4. anilpro

Steam Neden Bu Seçeneğe Erişemiyorum Hatası

Steamde pazarda item satamıyorum.Hesap 1 yılı geçti PUBG var satın alınmış.Birkaç tane daha satın alınmış oyun var.Ama pazarda hata alıyorum ne yapacağım?
  5. anilpro

Farming Simulator 17 Multiplayer Oynanabilir Mi ?

Epic Games Store'dan orjinal Farming Simulator 19 satın aldım.Hata veriyor hatayı da çözemedim.Farming simulator 17 indirdim sağlamindirden crack li. Nasıl multiplayer oynayabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum...
  6. anilpro

PUBG Lite Kasma Sorunu

Bilgisayarımın özellikleri: *AMD Athlon II X2 250 Processor 3.00GHz *4,00 GB 1333 mHz *Windows 7 Professional x64 *ATI Radeon HD 4600 Series HD 4650 PUBG Lite'da kasma sorunu yaşıyorum boşluk tuşuna bastığımda 5 sn sonra zıplıyor. Yapabileceğim bişe varmı ?
Top Bottom