Arama sonuçları: *

1. Glitchy

Yardım Assetto Corsa loading ekranından sonra menüye atma sorunu

Merhaba, Assetto Corsa start engine bastıktan sonra loading ekranında menüye atıyor, force 32 bit ayarını denedim ama işe yaramadı, sorunu nasıl çözebilirim?
  2. Glitchy

Öneri Sıkılmayacağım ve arada oynayabileceğim oyun önerisi

Paralı parasız fark etmez istediğimde sıkılınca oynayabileceğim güzel oyun önerir misiniz? ? (offline) Oynadığım/sevdiğim bazı oyunlar : Epics of the Distant Realm Remastered Edition LEGO Jurassic World VRChat ? Minecraft Counter Strike 1.6/Global Offensive ve bazı fan oyunları. PC...
  3. Glitchy

Öneri Mayın tarlası hangisini indirmeliyim ?

Mayın tarlası önerisi yapar mısınız ? 1'den fazla indirdim ama Google Play Store'dekinden kat kat kötüler.. Google Play Store'daki mayın tarlasını nasıl indirebilirim ? (PC'ye) @Dontaçhi
  4. Glitchy

Bu 14 senelik çöp pc valorant kaldırırmı ?

Bu 14 senelik çöp pc valorant kaldırırmı ? (oyuna girse yeter kasmasısorun değil) ekran kartı : İntel G41 Express Chipset anakart : Foxxcon G41 MXP RAM : 2 gb (8 gb yapıcam 2x4) işlemci : Pentium(R) Dual-Core E6600 CPU
  5. Glitchy

Yardım VR CHAT 32 bit için varmı?

VR CHAT 32 bit için varmı? (soru bukadar) 1622560226 @Kamina @Dontaçhi
  6. Glitchy

Öneri Çöp pc için oyun önerisi

Çöp pc için oyun önerisi yapar mısınız ? 14 senelik pc cs 1.6 oynamaktan sıkıldım en azından olsun yeter. Anakart : Foxxcon G41 MXP RAM : 2 GB İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 Ekran kartı : İntel G41 Express Chipset
Geri