Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

Fivem yollar,binalar,adamlar yüklenmiyor

pc parçalarım : ryzen 5 3600 16gb ram amd radeon 6700 10gb b450m-k II ------ beyler yollar,insanlar,binalar yüklenmiyor ne yapmam lazım
  2. hellwinx23

Valorant hesabım kaç para eder

Arkadaşlar hesap full benim Anomali Vandal Anomali phantom Ufkun sınırı ghost Kartuş Sheriff //////////// 41 lvl Geçen sezon gold 2 ye kadar çıktım Çoğu karakterler açık ///// Kaç para eder hesap
  3. hellwinx23

For Honor Steamden Yeni aldım ve direk error verdi

arkadaşlar oyunu aldım indirdim ve girdim direkt bana bunu diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  4. hellwinx23

Forza Horizon 4 giriş ekranında kapanıyor

arkadaşlar oyunu açıyorum devam ete basıyorum işte oyun falan yüüklenıyor bır yerden sonra sıyah ekrana gelıp donuyor donduğunu sağ alttaki dönen yuvarlaktan anlayabiliyorum donuyor ve sonrasında oyun kapanıyor ne yapmam gerekli (önceden oynayabiliyordum dün indirdim giremiyorum işte) DOSYAYI...
  5. hellwinx23

Rust En düşük ayarlarda bile 20 fps alıyorum

sistemim rx 6700 10 gb ekran kartı amd ryzen 5 3600 işlemci 16 gb ram en düşük ayarlarda oynuyorum ve 20 fps falan alıyorum ne yapmam lazım yardım edin yav
  6. hellwinx23

Fivem readbulk hatası

sunucuya girerken böyle bir hata verıyor crash dosyasını falan sildim düzelmedı hala yardımcı olur musunuz
  7. hellwinx23

hangi mafia oyunu daha iyi

arkadaşlar bu oyunlar arasından hangisi daha iyi
  8. hellwinx23

fifa 24 yeşil vurma nedir

arkadaşlar ya videolarda falan görüyorum adam diyor yeşil vurdum gol veya yeşil vursam gol olurdu falan bu yeşil vurmak ne nasıl vurucam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  9. hellwinx23

fifa24 ps4 kolu baglıyorum R1 tuşunu xboxdaki RT olarak algılıyor

arkadaşlar epic gamesden aldım videolar falan izleyerek ps4 kolunu çalıştırmayı başardım sıkıntı değil bu şuan xbox kolu olarakda göstermesi sıkıntı değil ama en çok sinirimi bozan şey Ps4 kolundaki R1 i xboxdaki RT tuşu olarak algılıyor yani R1 e bastığım zaman ea menüyü açıyor ve çok sinirim...
  10. hellwinx23

weapon of choice dx açılmıyor siyah ekranda kalıyor

arkadaşlar oyuna giriyorum işte mommys best game falan filan ekran çıkıyor sonra simsiyah ekranda kalıyor baya bekledim ama açılmadı ne yapmam lazım simsiyah ekran
  11. hellwinx23

Steam mağazaya girince siyah ekran kalıyor yüklenmiyor

ne yapmam lazım arkadaşlar aç kapa yaptım olmuyor
  12. hellwinx23

fifa 24 kkg yaparken ve oyuna girmeden forma seçim ekranında donuyor

arkadaşlar kkg yaparken ve rivals macına başlamadan önce forma seçim ekranında donuyor kesinlikle kol ve klavye calısmıyor gercekten kol veya klavyede herhangi bir sorun yok sorun oyunun içinde ne yapmam gerekiyor
  13. hellwinx23

fifa 24 kkg yaparken kol ile klavye çalışmıyor fazlalıkla

(Epic gamesden aldım)sorun fazlalıkla başıma geliyor ve sinir bozucu olmaya başladı bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun
  14. hellwinx23

fifa 24 kkg yaparken bir anda bütün erişim gidiyor kol ve klavye calismiyor

arkadaşlar kol çalışıyor ama oyunda bir sıkıntı var çünkü r2 ye falan basınca ea gamese gidiyor sıkıntı kolda değil ama nasıl çözebilirim bu problemi
  15. hellwinx23

curseforgeden shader indirdim minecraftta shader kısmı yok

arkadaşlar curseforgeden mod falan indirdim birde sevdiğim shader vardı onu ekledim oyuna girdiğimde shader kısmının olmadığını farkettim ne yapmam gerek
  16. hellwinx23

pc fifa 24 takım arkadaşlarını öne çıkarma

arkadaşlar fifa 24 oynarken tek başıma ileri gidiyorum takım arkadaşlarım gelmiyor ne yapmam gerek gelmeleri için
  17. hellwinx23

fıfa 24 xbox koluyla oynuyorum ama bir zamandan sonra çalışmıyor oyun içinde

arkadaşlar fifa 24 oynuyorum epic gamesden aldım dünden beri aynı sorun xbox koluyla oynuyorum kkg de görev yapıyorum işte görevı aldıktan sonra kol çalışmıyor klavyede çalışmıyor gerçekten sıkıldım artık bu problemden kol çalışıyor kolun üstünde xbox tuşuna basıyorum sonra rt tuşuna basınca ea...
  18. hellwinx23

fifa 24 nasıl adam gıbı oynarım

arkadaslar draft falan gırıyom cok ıyı kartlar gelıyo adamdaki kartlar çöp yıne benı yenıyo monıtöre kafamı sokasım gelıyo yemın edıyorum yardım edın nasil daha ıyı oynarım
  19. hellwinx23

Epic gamesde hitman 3 167 tl alınır mı ?

arkadaşlar 167tlye alınır mı sizce değermi ben baktım beğendim sizinde görüşlerinizi merak ediyorum
  20. hellwinx23

steam yaz indirimlerinde tek başına oynamalık güzel keşif oyunu

arkadaşlar tek basima oynayabılecegım bir oyun ariyorum keşif oyunu gerekiyor önerilerinizi bekliyorum bütce 10 dolar
Top Bottom