Arama sonuçları: *

1. Conqureor

Bu videoda ki oyunun ismi nedir?

Videoyu takmayın bunu bulabildim :D En baştaki feritin oynadıgı oyun ne?
  2. Conqureor

Crack oyun sitesi olan youtuber

Yanlış anlaşılmasın crack oyun linki falan istemiyorum. Ancak 2 tane böyle crack oyun paylaşan site vardı. (Biri Kurulum TV) Birini buldum ama diğeri bir türlü aklıma gelmiyor. Amacım asla kotu niyetli değil ancak eğer yanlış anlaşılacaksa konu kapattırılabilir.
  3. Conqureor

Minecraft Aternos plugin önerisi

Sunucu 1.17 survival Böyle bildiğiniz güzel pluginler varsa önerirseniz sevinirim Ama yazarken ne işe yaradığınıda yazın lütfen
  4. Conqureor

Minecraft Aternos sunucusu açarken neler yapmalıyım?

Tahmini 5-6 kişiyiz survival açmaya karar verdik Peki bunu en güzel şekilde nasıl yapabiliriz aternostan ne ayarlayabilirim mesela Bilenler varsa video falan atarsa veya detaylı anlatırsa çok sevinirim. Yanlış anlayanlar olabilir server açmayı sormuyorum hangi eklentileri ayarları yapmalıyım...
  5. Conqureor

witcher 3 önerir misiniz ?

Cidden önerir misiniz oyunu ?
  6. Conqureor

10tl ye steam yaz indirimlerinden ne alınır?

sorum yukarda
  7. Conqureor

GTA 5 Online aldığım arabayı nasıl patlamaz hale getiririm

çoğu kişinin arabası patlamıyor ama benimki dünya kadar zırh olmasına rağmen bir rokette hemen patlıyor evet patlayan arabayı geri getirebiliyorum ama her seferinde yapmak can sıkıcı peki bunun bir yöntemi var mı diğerleri gibi getirebilir miyim arabamı patlamaz hale?
  8. Conqureor

gta 5 online arabamı nasıl kişisel yaparım

gta 5 online da satın aldığım arabamı nasıl kendime özel yapabilirim yani diğer oyuncular arabamı kullanmasın istiyorum
Top Bottom