Arama sonuçları: *

1. _arthur_

OMSI 2 NE KADAR YER KAPLIYOR

Soru başlıkta yazılı.
  2. _arthur_

ETS 2 TMP açıyorum bilgisayar 1 dk sonra kendini resetliyor?

ETS 2 TMP yi açıyorum 1 dk menüde bekliyorum bilgisayar resleniyor. Neden? 1637764988 Bu konuyu tam açtım bilgisayar dondu. Reset attım arkadaşlar. Niye böyle oluyor? HDD ile ilgili bir sıkıntımı var acaba?
  3. _arthur_

BİRİSİ BANA ATS FULL SAVE LİNKİ VEREBİLİRMİ?

American Truck Simulator full save lazım bana. Verebilecek olan varmı sevinirim :)
  4. _arthur_

GTA Vice City FLASH müzik ismi?

GTA Vice City de FLASH radyosunda sanırım Micheal Jackson söylüyor güzel ritmi var pop sanırım ismi nedir şarkının?
  5. _arthur_

Assetto Corsanın hangi dlcleri alınmalı?

onlinede en çok oynanan güzel dlcler lazım indirimdeyken alıcam ama onlinede oynanması önemli tek başıma oynamayı sevmiyorum
  6. _arthur_

ETS 2 GÜNCELLEME HATASI

devam et diyorum yine bişey olmuyor yardım
  7. _arthur_

cs.money güvenilir mi? değilse güvenilir takas sitesi önerisi lazım

CSGO için güzel takas sitesi lazım güvenilir böyle hangileri?
  8. _arthur_

CSGO en güvenilir takas sitesi ?

Elimde kötü ucuz skinler varda takas yaparak güzel bir şey almak istiyorum en güvenilir takas sitesi nedir?
  9. _arthur_

STEAM OYUN ÖNERİSİ LÜTFEN

Bana eğlenceli , online , türklerin çok olduğu , düşük sistem oyun lazım Arcade tarzı olur , araba simulasyon olur , aksiyon olur eğlenclei olsun uzun süre sarsın istiyorum yani oyun önerisi bütçe ise ne kadar ucuz olursa o kadar iyi yani :D
  10. _arthur_

ETS 2 dlcleri ne zaman indirime girer?

50 tl var şuan ve road the black sea dlcsini almak istiyorum ama 48tl çok pahalı bütün parayı 1 dlcyede harcamak istemiyorum ne zaman indirime girer tahmini?
  11. _arthur_

DÜŞÜK SİSTEM ONLİNE OYUNLAR ÖNERİSİ

Arkadaşlar düşük sistem online oynanabilen oyunlar önerir misiniz? illa oyunun kendisi sayesinde oynanmasına gerek yok aynı GTA SA , NFS UG2 nin başka programlarla online oynanabilmesi gibide olur farketmez. Tür olarak simulasyon araba , tır olur FPS E-spor tarzı oyunlar olur , arcade yarış ...
  12. _arthur_

Yardım Q9400+HD 4650 Sistemle GTA 5 Online Oynanır mı?

Q9400 işlemci HD 4650 1 GB 6 GB RAM ile GTA 5 ONLINE yi en düşük ayarlar 1024x768 de oynayabilir miyim? 25-30 FPS olurmu yani?
Geri