Arama sonuçları: *

1. C

ETS2de oyun sürümü ile truckers mp eşleşmeme sorunu

Arkadaşlar merhaba ets2 de sürüm aynı olmasına rağmen truckersmp açmıyor oyun sürümünüz uyuşmadı diyor sitedeki tüm çözümleri yaptım ama çalışmıyor var mı tavsiyeniz şimdiden ets2 sevdalılarına selamlar
  2. C

CS2 Tüm şartlara rağmen gelmedi neden

Arkadaşlar güncellemeler tam, rank var, seçkin var ama hala HALA cs2 yok ne yapmalıyım
  3. C

Yardım CS:GO kendi kendine silinmiş! yardım edin

Arkadaşlar pazar günü cs oynadıktan sonra pcyi kapadım ve şimdi giriyorum ancak csde indirme buonu görünüyordu kütüphanede bende güncellemedir diye düşündüm, tıkladığımda 24.5gb diyordu ancak pcden herhangi bir gb eksilmesi olmamış tamamen aynı sizce neden olmuş olabilir bu durum
  4. C

IDLE MASTER için çok ve pahalı kart düşüren oyunlar

Arkadaşlar şuan steam bakiyem11.06 zup hand sim minimalism payday 2 kasıyor sizce ne alayım zup serisinin devamını mı
  5. C

Trade linkinden dolandırılır mıyım?

Arkadaşlar 1.9k takipçili bir instagrsm hesabı bana komisyonsuz trade çekilişi kazandınız diye mesaj atmış ne yapmam gerekiyor dedim trade linki atmalıymışım trade linkimden sıkıntı çıkar mı güvenlik ve takas diye öne çıkanlara birsürü story koymuş envanterim de güzel kaybetmek istemiyorum...
  6. C

Yardım Cs:Go da gereksiz ban nasıl çözülür

Arkadaşlar geçen hafta takımdan biri hile açmış diye 1 hafta ban yemiştim zar zor dayandım bitti bugün girdim ders başlayınca takımdakilere beni atın dedim oylamayla attılar ve yine ban yedim neden böyle oluyor steam desteğe yazsam çözülür mü normalde yememem gerekiyor çünkü
  7. C

Yardım Fortnite %100 işlemci kullanımı sorunu

Arkadaşlar fortnite oynarken afterburner dan baktığımda işlemci 98-100 arasında gidiyor neden anlamadım darboğaz söz konusu olabilir mi izlediğiim testlerde darboğaz yoktu ama anlamadım işlemci 9100f ekran kartı da gtx1650 super 1608536310 @kandes22 @Fiery @haktanugur3
  8. C

Yardım GTA 5 38FPS SORUNU..

Arkadaşlar geforce now üzerinden fps e baktığımda fps 38-39 a sabit kalıyor neden böyle i3 9100f-gtx1650s-16gb ram var normalde 120 tarzı olması lazım sistemde sıkıntı olabilir mi sizce yardımcı olursanız süper olur
  9. C

Öneri CS:GO da ak taktikleri yazar mısınız

Arkadaşlar selam csde daha 35 saatimi doldurmadım ve ortalama üstü bir oyuncuyum. Aşağıda attığım maçta ısınıp girdim ve az ping sorunuyla 37/8 oynadım. Genel olarak ak ve awp de çok iyiyim ancak ak spreyim arkadaşlarıma çok yardımcı oluyor ve akden ilerlemek istiyorum bana oyunda üst sınıf...
  10. C

Öneri INTEL FORTNİTE BUNDLE! ıntel 9.-10. nesil işlemci kullananlar buraya!

Arkadaşlar itopyadaki bu linke tıklayarak adımları okuyun ve dikkatlice yapın. Fortnıte Splash Squadron ve 10dan fazla uygulamaya erişim sağlayın
  11. C

Yardım Steamden oyun iade etme

Arkadaşlar steamden portal 2 aldım ve yaklaşık 22dklık bir gameplay sonucu oyundan gram zevk almadım ve iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirim yardımcı olabilir misiniz
  12. C

geforce experience düşük fps sorunu

Aarkadaşlar yeni sistem aldım lakin geforce experience taki alt z komutuyla fps testi açınca csde ultra 1080p 100 görüyor neden bu kadar düşük acaba sistemde sıkıntı mı var yoksa program mı yanlış
  13. C

GTA 5 story modda kasma sorunu

Arkadaşlar bugün sabah gta 5 indi girdim story mod a baktım kasıyor sağa tıklıyorum geç gidiyor sağ tıklıyorum aim i geç açıyor sistemim de baya iyi bence gta için daha ilk gtayı indirdim test için sizce nasıl düzelir kasınca kapattım sonra tekrar açtım oyunu yazılı ekranda bekledi bir saat...
  14. C

Zula saçmalığı

Arkadaşlar şuan Intel duos t6600 (2009 1. Çeyrek) 3gb ram 32mb VRAM pcye sahibim mecburen tek oynayabileceğim oyun zula oluyordu ne kadar istemesem de 2 arkadaş baya kastığımız bir hesap vardı.Süngüler terminator falan baya vardı sonra bir akşam oyuna girdim normal oynadım sabah kalkıp tekrar...
  15. C

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu oyunun bu kadar yüksek sistem gereksinimi olması normal mi bence yanlış abi 1080ti ne o zaman Max 10.000 kişi oynar o da maximum bence sallıyolar gtx1660ti sizce açar mı bu otunu
Geri