Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Yardım Witcher 3 çökme sorunu

bazı diyaloglarda oyun donuyor ve kapanıyor sebebini anlayamadım daha önce gwent görevi için gittiğim elemanla konuşmaya çalışırken 2 kere çöktü şimdi de farklı bir bölüm geçişindeki diyalogda çöküyor modlu ve modsuz denedim yine çöküyor crash dosyaları şunlar anlayan var mı...
  2. Adem Türk

Yardım CS2 ani yüksek ms ve drop problemi

her oyun olmuyor ama örneğin bugün 3 oyun oynadım 3. oyunda 7 8 round boyunca böyle olmaya başladı aniden ms artıyor fps düşmüyor internetim gitmiyorum ısınma olduğunu hiç sanmıyorum çok daha ağır oyunlarda takılma yaşamıyorum cs2 de bunu yaşayan var mı? burası böyle iken sol taraftaki...
  3. Adem Türk

Epic games gta5 hesap çalındı sanırım?

benim hesabı arkadaşa vermiştim uzun bi süredir o oynuyordu online resmi sunucu dışında da girdiği bir yer yok single takılıyor böyle bir hata vermiş social club bana söyledi şifre yeniledim ama epic hesabımı farklı bir hesaba bağlamışlar bilmediğimiz bir mail çıkıyor rockstar support sayfasına...
  4. Adem Türk

TARKOV crash veriyor

sürekli çıkıyor bilen var mı
  5. Adem Türk

Escape From Tarkov internet sitesine giremiyorum

Pc üzerinden 3 farklı tarayıcı ile + vpn + gizli mod falan ne varsa denedim bir türlü giremiyorum resimdeki gibi kalıyor mobilden denedim gizli mod ile chrome ile girebildim bir kere sorunu nasıl çözerim
  6. Adem Türk

FM22 Yabancı kuralı değiştirme

kayıtlı oyunumda kuralı esnetmek istiyorum 2026 yılına geldim max 10 yabancıya izin veriyor ve kadromda kullanmak istediklerim var oyun içi editörüm yok onunla oluyor mu bilmiyorum ama bunu değiştirmenin bir yolu var mı? oyun dışı editörüm var ama onunla kayıtlı oyuna müdahale edilmiyor sanırım.
  7. Adem Türk

Yardım assetto corsa kamera ters kaldı

oyuna girdiğim gibi kamera arkayı göstermeye başladı f1 c ile değişiyor ama hep arkayı gösteriyor önceden böyle bir problem yoktu nasıl düzeltirim
  8. Adem Türk

7 days to die harita yüklenirken eror veriyor

35 gün oynadığım haritayı da sildim belki save bozulmuştur diye ama yeni haritalarda da böyle kalıyor. Bir kaç tane mod kurup oynadım kaç gündür hiç problem yaşamadım bugün oyundan çıktım tekrar girerken böyle oldu modları sildim, mapı sildim, modsuz, oyunu da silip tekrar denedim yine...
  9. Adem Türk

The Witcher 3 next-gen grafik problemleri

Ultra ayarlarda oynuyorum bazı görevlerin anlatımı sonrası grafikler çamurlaşıyor şehrin üstüne deniz kaplaması geliyor saçma saçma şeyler oluyor. Güncelleme ile alakalı genel bir sıkıntı mı yoksa benle alakalı mı anlayamadım. r3 3100 1650S ve niyeyse şurada 80ms üstü gecikme gözüküyor ultra+...
  10. Adem Türk

assetto corsa açılmıyor

ilk defa yükledim ilk girişte bu hatayı veriyor log dosyası https://fastupload.io/en/HXngWmSBkUbXw1H/file
  11. Adem Türk

Yardım cities skylines sanayi kuramıyorum

kaynak, yol, talep ne lazımsa mevcut ama bir türlü petrol sanayi kurulmuyor. Tarım yerini yıkıp tekrar kuruyorum onlar inşa ediliyor ama petrolde tık yok hemen yan tarafta orman ve verimli toprak alanını da kullanıyorum petrol yerinin bi alt kısmında düz sanayi vardı onları da kapattım ne kadar...
  12. Adem Türk

Yardım cities skylines oyun içi pencere bug

100 saati aşkın oynama sürem var aylar sonra tekrar indirdim 1 2 saat şehir planlamasını yolları falan yaptım tam mükemmel hale getirdiğim zaman param bitti biraz bankadan alayım dedim vergi-borç sekmesine girince level atladım(nüfus olarak artış) ve önceki açtığım vergi-borç sekmesinin çarpı...
  13. Adem Türk

böyle bir hata alıyorum

yeni indirdim giremiyorum böyle bir hata veriyor
  14. Adem Türk

Yardım The Cycle Frontier oyuna bir türlü başlayamıyorum

Görevi tamamlamadan başlatmıyor görev ise oyuna girip mineral teslim etmek bu nasıl geçiliyor ?
  15. Adem Türk

FM21 için transfer yaması

önümüzdeki sezon için hazınlanmış transfer yaması linki olan var mı ben en fazla geçen sezon ortası yamasını bulabildim
  16. Adem Türk

bu oyunda bir süre sonra grafikler sapıtıyor

yüksek ultra ayarlarda oynuyorum bir kaç el sonra böyle oldu grafikler bug falan sanırım anlayamadım oyunu kapat aç yapmadan da düzelmiyor sizde de oluyor mu sistem orta yüksek ayarlarda yeterli sadece ram konusunda sıkıntı var r3 3100 1650S xpg 8g 3200
  17. Adem Türk

Lost Ark kale görevindeki gizli sandık

Şu sandığı tam oradan atlarken farkettim geçiş çöküyor ve oraya giden bir yol kalmıyor açabilen var mı çok merak ettim
  18. Adem Türk

Rimworld oynayanlardan küçük öneriler

Bu ruh hali nasıl düzeliyor arkadaş en son dayanamadım sildim saveleri baştan başladım yok mu etkili kolay bir taktiği
  19. Adem Türk

Yardım EU4 için Türkçe yama

Epic Games ücretsiz yapmış çok iyi yapmış da Türkçe mod kurulumu ve linki varsa atabilir mi biri
  20. Adem Türk

Escape From Tarkov nereden ucuza alınır

çok pahalı bir oyun ama böyle ucuza hesap satışı yapılıyor mu steam hesabı satanlar gibi örnek olarak
Top Bottom