Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

GT 920M İ5 5200U Red Dead Redemption 1

Arkadaşlar GT 920M ekran kartı İ5 5200U işlemci ve 4 GB RAM'e sahibim. Red Dead Redemption 1 oyununu minimum ayarlarda oynayabilir miyim? Bilgili olanlar yazarsa çok mutlu olurum.
  2. Lergoooon

Valorant "Couldn't Start Hatası

Couldn't Start hatasının kalıcı bir çözümü yok mu?
  3. Lergoooon

Valorant Hata Çözümleri Konusu

Valorant Hata çözümleri konusunun linkini atabilecek olan var mı?
  4. Lergoooon

Valorant Oynatır mı?

Dostlar GT 920M ekran kartım ve İ5 5200U CPU ve 4 GB Ramim var. Gta5'te minimum ayarlarda oynatabiliyordu bu sistem beni. Valorant oynatır mı?
  5. Lergoooon

Bilgisayarım Bu Oyunu Kaldırır mı Sorularının Cevabı

Herkese selamlar. İlk kez bir konu hakkında bilgi verme amacıyla konu açıyorum. İlk konumda sizlere bilgisayarınızın bir oyunu kaldırıp kaldıramayacağını nasıl öğreneceğinizi göstereceğim. Tabii ki bilenler vardır ama amaç bilmeyenlere göstermek. Bu amaçla açılan bir sitemiz var ismi "Can You...
  6. Lergoooon

Epic Games Launcher Gta 5 0xc000007b

Başlıkta da görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. DirectX indirdim ve defalarca bile kurdum ancak hala aynı hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
  7. Lergoooon

GTA 5 EPİC GAMES YÜKLEMESİ BAŞTAN BAŞLADI

Dostlar epic gamesi'ten Gta 5 indiriyordum 12 gibi baktığımda 7 gb kalmıştı ve %70lerde idi. Ancak biraz uyuyp kalktım ve anlamadığım bir şekilde %60'lara gerileyip 15 gb'lık bir indirme yapıyordu. Şu an o 15 gb'lık indirme devam ediyor. Ne yapmam lazım?
  8. Lergoooon

GT 920M İ5 5200 FİFA 17

Dostlar GT 920M ekran kartı ve İ5 5200 işlemcim var. Fifa 17'yi minimum ayarlarda oynayabilir miyim?
Top Bottom