Arama sonuçları: *

1. L

Bu oyunlar gamepadle mi oynanmalı yoksa klavye mouse ile mi?

- Max Payne 3 - Tomb Raider - Far Lone Sails Sorum başlıkta, teşekkürler.
  2. L

Skyrim hala oynanır/alınır mı?

Hiç skyrim oynamamış biri olarak skyrim alıp oynanır mı? Oyundaki grafikler hiç hoşuma gitmiyor fakat herkes övüyor bugüne kadar oynamamış olmam saçma biliyorum fakat sizce oynanır mı hala? Fiyatı 46TL'ye düşmüş
  3. L

Cyberpunk 2077-Driver

Rx 5700 kullanıyorum, 20.4.2 sürümlü driverdayım. En stabil driver bu idi, fakat cyberpunk' a başlayacağım, sizce driverları güncellemeli miyim? Yoksa 20.4.2'de kalmalı mıyım?
  4. L

flight simulator 2020

Flight simulatorun böyle inmesi normal mi? 152gb diyor fakat 300mb indirdim, %14 oldu.
  5. L

Assasins Creed Odyysey

Odyssey'in standard edition'ına sahibim. Fakat dlclerini de almak istiyorum. Epic'ten alacağım, Season Pass'i mi almalıyım yoksa diğer iki dlc'yi tek tek mi almalıyım (indirimlerde alacağım)
  6. L

pes 2021 orta açma sorunsalı

Pes 2021'de orta açarken sürekli yerden gönderiyor ortaları sorun nedir acaba bilen var mı? Yani konsolda oynuyorum orta açma tuşuna basıyorum ve orta yerden gidiyor.
  7. L

pes 2021 kadrolar güncel mi

Arkadaşlar pes 2021de kadrolar nasıl yani transferler falan güncel mi fb gs gibi takımlar var mı (en son pes 2012 oynadığım için pek bilmiyorum). Yani kadrolar güncel midir sormak istediğim soru bu 2012'de fb gs veya süper lig bile yoktu şu an durumlar nedir?
  8. L

Gwent Oyunu -Witcher 3

Arkadaşlar witcher 3'de gwent görevlerini yapacağım fakat kart yok yani oyuna başlıyorum bi adamla yeterli birlik kartın yok diyor, nereden alabilirim bu görevler kalacak mı öyle bu kartlar nerede bulunur? 1/22 yazıyor, özel kart ise 9/10. Arada bir satıcılardan almıştım fakat tamamlanmıyor bi...
  9. L

Fallout 76 oynanır mı?

Evet arkadaşlar, bu oyun oynanır mı ? Hayatımda hiç fallout oynamadım seriye bir türlü başlayamadım bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum fallout 76 oynanır mı ? 1601994960 Bir de gears 5 de oynanır mı onu da soracaktım unuttum :) Gears serisine de hiç giremedim gears 5 nasıldır?
  10. L

Steam yeni pcde oyunu açmak

Eski oyunu yeni pcde açacağım, oyun L.A. noire, bayağı bir ilerlemiştim, acaba kaldığı yerden mi devam edecektir?
  11. L

Elder Scrolls Skyrim Oynanır mı?

Arkadaşlar biliyorum belki şaşıracaksınız fakat hayatımda hiç skyrim oynamadım. Sizce oynanır mı değer midir? Hala grafikleri tatmin edici midir? Hikayesi güzel midir?
  12. L

Nvidia-Death stranding

https://www.itopya.com/nvidia-death-stranding/ Arkadaşlar biliyor muydunuz bunu? Amd yapardı hep böyle şeyleri ben bayağı beğendim pc için yeni çıkacak ve cidden güzel 300-400tllik oyunu veriyorlar.
  13. L

Pubgnin neyi bozuk

Arkadaslar su kelimeyi bulamiyorum yarim saattir dilimin ucunda nolur bilen yazsin mesela Pubgde sistemin iyi olsa bile iyi fps alamiyorsundur cunku pubgnin ..... si bozuk.bu ..... ne olmali kafayi yemek uzereyim :)
  14. L

horizon zero dawn

Beklenildiği gibi fiyat artışı oldu ve fiyatı 275tl :/ Ben 75tlden almıştım bu oyun için çok iyi fiyattı bence fakat şu anki fiyat verilir mi emin değilim.Siz ne düşünüyorsunuz aldınız mı naptınız?
  15. L

bir oyunu indirirken kapladığı alan

Arkadaşlar steamden indirirken oyun 30gb gözüküyor fakat harddiskte 68gb yer kaplıyor normal midir bu nedeni nedir?
  16. L

Cod Modern Warfare 1 remastered alınır mı

Arkadaşlar 120tlye bu oyun alınır mı? Remasteredına baktım sevdim gibi fakat daha önce hiç cod oyunu oynamadım hikayeli şekilde sadece black ops online oynamıştım bir ara Oynayan arakdaşlar varsa bu oyununu önerirler mi?
  17. L

aynı anda 2 oyunu sepete eklemek

Arkadaşlar epic game storeda bunu yapmak mümkün değil midir sepete ekle seçeneğini bulamadım?
Top Bottom