Arama sonuçları: *

1. R

RDR2 Err Mem Virtual Out of Memory

Arkadaşlar selam 16gb ram var pcde. RDR2 şöyle bir hata veriyor sebebi sizce ne olabilir ?
  2. R

RDR2 Yüklenmiyor W10

Arkadaşlar selam. RDR2 Fitgirl indirdim sonuç resimdeki gibi neden kurmaz bunu ? 5 saat böyle kalmış yatarken açtım sabah kalktım hala aynı
  3. R

AC Origins Kurulum Hatası

şöyle bir sorun çıkıyor sebebi ne olabilir
  4. R

LoL Euwest Türkçe yapmak

Arkadaşlar lolde euwest Türkçe yapılıyor mu acaba ?
  5. R

LoL Kuzey Amerika & EUW

Arkadaşlar trden sıkıldım euw mu na mı ?
  6. R

Assasins Creed Hk. Sorum

Arkadaşlar selam. AC serisine başlamak istiyorum. İlk oyunlardan itibaren oynamaya gerek var mı ? AC 1 indirdim gram sevmedim...
  7. R

COD Warzone Sorunum Var

Arkadaşlar selam. Battle.net üzerinden cod warzone indirdim. Eğitimi tamamladım. Oyuna girdim böyle bir hata verdi oyundan attı. Oyundan attıktan sonra sanki gpu yokmuş gibi davrandı sistem. Afterburner gpu tanımadı sıcaklık göstermiyordu mesela. CCleaner ekran kartını gösteriyordu oyundan...
  8. R

The Witcher Hk. Sorum

Arkadaşlar selam. Witcher 1 indirdim. Grafiklerden beğenmedim. Witcher 2 indirdim. Nedense sarmadı. Witcher 3 indireyim mi ?
  9. R

The Witcher Serisi Hk.

Arkadaşlar selam. The Witcher serisine başlamayı düşündüm. 1 i indirdim. Oyuna girdim tama grafikler kötü sorun yok eski oyun gelgelelim oyunmu hatalı normal mi anlamadım 5 dk dayanabildim. Sol tık ile adama vuruyorum ne ölüyor ne hasar alıyor. Sildim bende. Gelelim soruma. Seri hikaye...
  10. R

Call of Duty Advanced Warfare Siyah Ekran Hatası

Arkadaşlar selam. COD AW açıyorum activison kısımları geçince siyah bir ekranda kalıyor. Sebebi ne olabilir ?
Top Bottom