Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Yardım ea fc24 teknik direktör kariyerinde ofsayt sorunu

arkadaşlar oyunda sürekli ofsayt sorunu var yani ofsayt sorunundan bahsettiğim gol atıyorum ama %100 ofsayt pozisyonundaki adamıma bile pas atsam onu hakem ofsayt sanmayıp golü falan veriyor ya da atamazsam golü de aut veriyor (elimde video kayıtları da var ve videoları da izledim ve evet %100...
  2. HasanBG

Yardım Epic games %33 indirimi yapmıyor sanırım

Sağ tarafta da görüldüğü üzere sanırım indirimi yapmıyor da ne yapmam lazım ?
  3. HasanBG

Yardım Fifa 23 kariyer,sofifa anlaşmazlığı

Arkadaslar sofifa da gözüken adam oyun da yok,oyun da olan adam sofifa da yok onu nasıl ayarlariz? (Fifa 22 de böyle bir sorun yoktu)
  4. HasanBG

Yardım steamden arkadaşlarla oynanılan oyun önerir misiniz ?

maks 80-90 tl olacak şekil de 3 arkadaş için önerilebileceğiniz oyun var mı ? (tür farketmez her türden oynarız) Aşağıda yazılı olan oyunlar arkadaşımla oynadıgımız oyunlar o yüzden onları yazmassanız seviniriz. raft the forest trine serisi human fall flat gang beast pro soccer online fall guys...
  5. HasanBG

Yardım Bannerlord karım çocuk yapmıyor

Bannerlord da önceki karımla 1 tane çocuk yapabildik ama daha yapamıyoruz neyse karım da sıkıntı var dedim sonra karım ölünce başkası ile evlendim ama onla da yapamıyoruz sebebi nedir ? Benim kardeşimin 4,5 tane çocugu varken benim 1 tane olması hoşuma gitmiyor.
  6. HasanBG

Yardım Bannerlordla ilgili

Bannerlord da ben hariç hiçbir lord herhangi bir şekil de ordu kurup savaş yapmıyor ve ben bu durumdan baya rahatsızım da herhangi bir şekilde düzeltme taktiği fln var mı ?
  7. HasanBG

Yardım Bannerlord gelisme anlaminda yardım

Arkadaşlar suan 3 tane yoldasim + erkek kardesim var,80 tane askerim ve 45k param var ama ne yapacagimi bilmiyorum.(parayi arenalarda vs atarak fln kastım) Bazilari kervan fln olusturun demis internette ama sizce ne yapayim ? Bir de Unqidi cok az askerle gezerken gördüm ve onu yendim ama...
  8. HasanBG

Yardım Bannerlord sürüyü yola çıkarma

adamın sürüsünü bir türlü götüremiyorum adam hadi götürebilirsin diyor bende yakında çıkacağım diyorum ama götüremiyorum ne yapmam lazım ? Bir de başka taktikleriniz varsa taktik verir misiniz ? oyun hakkında pek bilgim yokta
  9. HasanBG

Yardım rainbow six siege operatör önerisi

savunma için operatör önerisi lazım maks 10 k olursa sevinirim
  10. HasanBG

Yardım Dusuk sistemler icin arkadaslarla oynanabilecek oyunlar

Arkadaşımın sistemi kotu de ondsn dolayı pcyi cok zorlamayan ama arkadaşlarla oynanabilen oyun soyler misiniz? Gecen de terraria oynadik yani o tarz oyunlar da olabilir
  11. HasanBG

Yardım Lol de top ve mid icin karakter onerisi

Top da darius oynuyorum ama baska hangi karakteri onerirsiniz top icin ve mid de hangi karakteri onerirsiniz? Oynamasi çok zor olmassa sevinirim.
  12. HasanBG

Yardım Bu sistem valo da kaç fps alir

Bu sistem valo da kaç fps alir ve hangi kaliteli oyunları açar örneğin GTA fln açar mı ?
  13. HasanBG

Yardım valorantta ses gelmiyor

Arkadaşlar valorantta insanların konuşma sesi hariç hiçbir ses gelmiyor yani ne yürüme sesi ne herhangi bir ses gelmiyor ama diğer oyunlar da böyle bir sıkıntı yok.Bu sorunu nasıl çözerim yardım eder misiniz
  14. HasanBG

Yardım Euro truck ile ilgili

arkadaşlar sizce euro truck 2 de yüksek ayarlar da 40 fps oynamak mı yoksa orta ayarlar da 60,70 fps arası mı oynamak
  15. HasanBG

Yardım Acil Steam oyun önerisi

160 tl bütçem var arkadaşlar da ekran kartım gt1030 olduğu için cyberpunk fln almıyorum o yüzden bana gt1030'un kaldıracağı oyunları atar mısınız
  16. HasanBG

Yardım 77 TL'ye gta 5 alınır mı

Soru başlıkta + şuan hesabımda 160 tl var da onun için de oyun önerir misiniz (rdr2 fln demeyin çünkü ekran kartım gt1030)
  17. HasanBG

Yardım Maks 59.75 kuruşa steam oyun önerisi

Başlıkta gördüğünüz gibi bütçem belli.Oyun ya da oyunlar tavsiyelerinizi bekliyorum
  18. HasanBG

steam iyzico güvencesi

İyzico güvencesi ile kartımı saklaya basmam gerekiyor mu ?
  19. HasanBG

Yardım Maks 10 TL'ye alınacak oyun

Steamden maks 10 tl olucak şekil de oyun önerilerinizi bekliyorum (korku oyunu olmasın)
Top Bottom