önceden oynadım bunu. Steamda varmı dıye baktım gozukmuyor. nereden ındırebılırım. Epic games tete yok. nereden ındırdıgımı unuttum. Steamda var dıyor inndiriyorum suan ama 2.0 olan degıl . kafam karıstı.
İsro oynuyorum. Phbot ta görseldeki hatayı alıyorum. Yardımcı olur musnuz ?
not: yanlışlıkla phbotun tüm ayarlarını restledim galiba. Ondan sonra oldu. ama emin değilim .
Orijinal isro oynuyorum. 71 levele kadar her şey bedava. Bugün 71 oldum. Ve jangan cavedeki görevleri yapmak istiyorum. Fakat giremiyorum. Nedenini bilen var mı?
Jangan caveye girme kuralları nedir ?
2 ay önce çıkan ares surverinde oynuyorum. 90 cap
Fire ile lighting arasında kaldım. Fire daha çok hasarı var fakat NUKER'ler lightig açmalı diye duydum. Bu doğrumu ? sizce hangisini açmalıyım ? (Nuker'de)
Cs Go' daki
coop_mission_rage
coop_mission_astro
coop_mission_western
coop_mission_haunted
Bu atölyeleri oynamam mümkün mü ?
Eğer mümkün değilse bu tarz atölylerin veya oyun modlarının olfugu oyun önerir misiniz ?
Direkt param ile BP nasıl alabilirim ?
Eğer alınmıyorsa steam pazardan ne alıp oyuna geri satarsam en karlı olur ?
Veya kasa açmak için 10 adet lazım olan kağıt parçası gibi şeyden para ile alabilir miyim ?
Çıkartma alacağımda parlayanlar çok pahalı. Parlak olupta fiyatı ucuz Çıkartma önerir misiniz ? Veya filtreleme yaparken ne yaparsam sadece parlayanlar çıkar karşıma ?
config klasörüne kayıt ettiğim halde yeniden başlattığımda kodlar aktif olmuyor. Tam olarak nereye kayıt etmem gerekiyor bu kodları ki her girdiğimde yazmiyim ?
alias +mj "+jump"
alias -mj "-jump"
bind MWHEELDOWN "+mj;-mj"
bind MWHEELUP "+mj;-back;-mj"