Arama sonuçları: *

1. Ş

Silkroad Launcher hatası

Exsro indirdim. Görseldeki hatayı alıyorum. 3 tane açılabilen uygulama var hiç biri çalışmıyor.
  2. Ş

Silkroad tavsiyesi 110 Cap

Emek olmayacak. Direkt 110 levelden başlayacam. Bi kaç tane karakter deneyceğim. Paralı olmayacak istediğim zaman girebileceğim.
  3. Ş

Call of Duty Warzone 2.0 nereden indirilir ?

önceden oynadım bunu. Steamda varmı dıye baktım gozukmuyor. nereden ındırebılırım. Epic games tete yok. nereden ındırdıgımı unuttum. Steamda var dıyor inndiriyorum suan ama 2.0 olan degıl . kafam karıstı.
  4. Ş

Valorant lol hesabı ayrılabilir mi ?

Valorant hesabımı satacağım. Ama lol hesabımla aynı riot hesabına bağlı. Lol hesabımı kaybetmeden valorant hesabını satabilir miyim ?
  5. Ş

Phbot veri tabanı açılamadı sorunu

İsro oynuyorum. Phbot ta görseldeki hatayı alıyorum. Yardımcı olur musnuz ? not: yanlışlıkla phbotun tüm ayarlarını restledim galiba. Ondan sonra oldu. ama emin değilim .
  6. Ş

İsro'da Jangan Cave'ye giremiyorum

Orijinal isro oynuyorum. 71 levele kadar her şey bedava. Bugün 71 oldum. Ve jangan cavedeki görevleri yapmak istiyorum. Fakat giremiyorum. Nedenini bilen var mı? Jangan caveye girme kuralları nedir ? 2 ay önce çıkan ares surverinde oynuyorum. 90 cap
  7. Ş

Silkroad'ta Spear nuker hangi el yakmayı açmalı ?

Fire ile lighting arasında kaldım. Fire daha çok hasarı var fakat NUKER'ler lightig açmalı diye duydum. Bu doğrumu ? sizce hangisini açmalıyım ? (Nuker'de)
  8. Ş

İsro'da spear hangi skilleri açmalı ?

2 slot açılıyor sadece. Cold ile fire açmayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? Not: nuke spear olacak.
  9. Ş

Silkroad bota kuramıyorum

Görseldeki hatayı alıyorum. Virüs programı kapalı.
  10. Ş

Silkroad server önerisi

Direkt 110 120 100 vs. dan başaltacak server varmı sadece eglence amaclı gırecegım.
  11. Ş

Steam Pubg Cpu Gpu önerisi

1080p de 144 fps ten düşmeyecek ekran kartı ve işlemci nedir ? İ3 12100f rtx 2060 sistemde ortalama 150 alıyorum fakat 80 e kadar düşüyor çoğu yerde.
  12. Ş

PUBG işlemci bazlı bir oyun mu?

Steam PUBG işlemci bazlı bir oyun mu? % ye vurursak kaça kaç?
  13. Ş

Cs Go'da atölyeye arkadaşımla giremiyorum

tek başıma atölyeye girebiliyorum fakat arkadaşımla girince oyundan atıyor. Sİzce neden böyle yapıyor. Bir çözümü var mı ?
  14. Ş

CS go'daki eski atölyeleri oynayabilir miyim ?

Cs Go' daki coop_mission_rage coop_mission_astro coop_mission_western coop_mission_haunted Bu atölyeleri oynamam mümkün mü ? Eğer mümkün değilse bu tarz atölylerin veya oyun modlarının olfugu oyun önerir misiniz ?
  15. Ş

Steam Pung BP nasıl alınır ?

Direkt param ile BP nasıl alabilirim ? Eğer alınmıyorsa steam pazardan ne alıp oyuna geri satarsam en karlı olur ? Veya kasa açmak için 10 adet lazım olan kağıt parçası gibi şeyden para ile alabilir miyim ?
  16. Ş

The Finals Arayüzünde Türkçe yama yapılır mı?

The finals Türkçe yama yapabilir miyim? Yazılardan bahsediyorum.
  17. Ş

Cs2 için F/P stickers önerisi

Çıkartma alacağımda parlayanlar çok pahalı. Parlak olupta fiyatı ucuz Çıkartma önerir misiniz ? Veya filtreleme yaparken ne yaparsam sadece parlayanlar çıkar karşıma ?
  18. Ş

CS2 kodlarını her açıldığında yazıyorum

config klasörüne kayıt ettiğim halde yeniden başlattığımda kodlar aktif olmuyor. Tam olarak nereye kayıt etmem gerekiyor bu kodları ki her girdiğimde yazmiyim ? alias +mj "+jump" alias -mj "-jump" bind MWHEELDOWN "+mj;-mj" bind MWHEELUP "+mj;-back;-mj"
  19. Ş

Cs2 güncelleme gelmiş

Güncelleme olarak ne geldi. Önemli bir gelişme var mı ?
  20. Ş

Cs2 hala işlemci bazlı bir oyun mu ?

Cs2 nin oyun motoru değişti. Grafikler güzelleşti. Peki hala işlemci bazlı oyun kategorisinden mi ?
Top Bottom