Arama sonuçları: *

1. Berat123

FİFA 21 iyi sistemde kasma problemi

çok saçma bir şekilde kasıyor oyun,sistemim gayet iyi,nasıl halledebilirim.
  2. Berat123

HOİ 4 modlara girmiyor !

bu modun tanımlayıcı dosyası eksik diye bir hata veriyor,çözümünü bilen var mı.
  3. Berat123

Flight sim error veriyor

internet olmasına rağmen bu erroru veriyor
  4. Berat123

Microsoft Storeden Minecraft alsak bir hesaba,İki pc aynı anda Minecrafta girebilirmi

Ben bir PC de,arkadaş bir PC de aynı anda girebilirmiyiz minecrafta bir hesaptan.
  5. Berat123

Steam bazı oyunları kendi kendine siliyor

3-4 defa oldu şu ana kadar tek disktede olmadı 2 farklı diskte oldu bu olay 1607930074 Hatta bir daha indirmeye kalktığım zaman genelde mevcut oyun dosyaları aranıyor yazıyor,sonra indiriyor felan
  6. Berat123

Valorant oynayan arkadaşlar

Kafayı yiyeceğim galiba,İlk hesabımda Bronz 1 e kadar yükseldim sonra kolsuzlar yüzünden yenilgi sayım çok arttı ve yeni hesap açmak zorunda kaldım.Yine aynı kader,şimdi de kolsuz takım arkadaşları yüzünden Yeniliyorum,Bazen iyi geliyor takım devam ediyoruz felan ama sonra 1 yenilgide onlarda...
  7. Berat123

Flight Simde kaç fps alırım

İmzamdaki sistemle,Belirteyim,Ultra ayarlarda.
  8. Berat123

Witcher 3 te Ultra ayarlarda aldığım FPS ler normalmi

Evet Dün driverlarımı silip yükledim biraz düzeldi sanki,Witcher 3 te Ultra ayarlarda Ortalama 75 fps alıyorum,Sinematik sahnelerde 80-90 arası sizce Witcher 3 için iyi mi. 1606818685 İmzamda sistemim var
  9. Berat123

Pinti Store güvenilir mi?

https://pinti.store/ link burada Fiyatlar baya ucuz geldi,Bi sıkıntı varmıdır,COD black ops cold warı alsam online oynayabilirmiyim.
  10. Berat123

Witcher 3 kendiliğinden kapanıyor !

Oyuna giriyorum,Bazen uzun süre bazen kısa sürede oyun kendini kapatıyor.Sebebi ne olabilir.
  11. Berat123

Squad Türk sunucusunda sıkıntı çıkarmı

SQUAD oynayan vardır aramızda,bi tane türk sunucusu var Anatolia diye,Yaş benim 15,Sıkıntı çıkarmı.
  12. Berat123

Epic hala kupon veriyormu

120 tl lik kuponum var,İkisini bir arada kullanıp Cyberpunk 1077 almayı planlıyorum ama 130 lira da az ddeğil,Şimdi ben bunu alsam,Bana 60 liralıkı kupon vericekmi.O zaman 70 tl ye Almış olurum ve nefis bir şey olur bu.
  13. Berat123

XBOX GAME PASS üzerinden kazanç elde edebilirmiyim.

3 ay boyunca Xbox Game pass Ultimate alırsam,3 aylık discord Nitro veriliyoruş,Yani 30 dolar,şu anki kurdan 220 tl oluyor galiba. 3 ayda toplamda 95 tl ödeyeceğim ama şöyle yapmayı düşünüyorum,3 ay ultimate,sonra iptal edip Normale geçmeyi düşünüyorum,bence gayet kazançlı,böyle bişey...
  14. Berat123

Fall Guys Hileleri Nasıl Rapor Edilir

Nasıl,bazen inanılmaz sinir bozucu oluyor.
  15. Berat123

Call of Duty Black Ops Cold War almayı düşünen varmı

O fiyatı vermeyi düşünen varmı,Ben Ea Play alırım 2 sene boyunca onun yerine.
  16. Berat123

EA PLAYİN FİYATI DÜŞERMİ

Böylede alırımda,düşermi.
  17. Berat123

Sizce Bu dlc yi alsammı

https://store.steampowered.com/app/1120300/DCS_Syria/ Dlc Bu ama emin olamadım,sizce alsammı indirimdeyken,330 tl normalde.Almak istememem için aslında tek bir sebep var,Oyunu güncelleyemiyorum,ciddi ciddi sinirim bozuldu.İndirmeler kısmında da yok.DLC için galiba güncelleme gerekli,emin olamadım.
  18. Berat123

2. açışım konuyu,Bakarmısınız

Steamdeki bir oyunum güncelleme gerekmesine rağmen indirmelerde gözükmüyor.Yapılmadığınada eminim nasıl yükleyebilirim güncellemeyi
  19. Berat123

Steamin oyunu Güncelleme kuyruğuna koymaması

Oyunuma güncelleme geldi ama ben güncellemeyi yapamıyorum çünkü hiçbir şekilde indirilenler kısmında kuyraukta ya da kuyrukta değil yazmıyor,,yok yani.Nasıl yapabilirim güncellemeyi.
  20. Berat123

Bu fiyatlarda bi kuşkum var

https://www.lazimbana.com/battlefield-5-deluxe-edition-p-LB85742XLKQE?magaza=4245&gclid=EAIaIQobChMIq6a9sNiQ6wIVidOyCh0V1AK8EAkYAiABEgK-7_D_BwE https://www.lazimbana.com/red-dead-redemption-2-p-LB061080ACZM?magaza=4017 Bu siteden alışveriş yapan hiç var mı.
Top Bottom