Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

FIFA 23'te X ve O tuşlarının görevi değişti

Arkadaşlar oyunda ana menüde X'e basınca geri gidiyor, O'ya basınca tıklıyor yani iki tuş görev değiştirdi bunu nasıl düzeltebilirim?
  2. Yiğit Karslı

Eski çağlarda geçen oyun önerisi

Arkadaşlar eski çağlarda geçen kılıç kalkan savaşabileceğim bir oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum fiyatı farketmez.
  3. Yiğit Karslı

Minecraft açılmıyor!

Arkadaşlar dünden beri minecraftı doğru düzgün açamıyorum. Oyuna basıyorum yükleniyormuş gibi dönüyor sonra oyun açılmıyor fakat görev yöneticisine baktığım zaman oyun açık görünüyor. Sonra tekrar açmak için tıkladığımda basıyorum fakat hiçbirşey olmuyor. Silip tekrar yükledim bu kez updating...
  4. Yiğit Karslı

Valorant oyundan atma sorunu

Mesela sırada bekliyorum arkadan youtubeden video izliyorum bi anda oyun kapanıyor. Yada oyundayken durduk yerde oyundan atıyor hiçbir hata falan vermeden. Bıktım artık nasıl çözücem bu sorunu?
  5. Yiğit Karslı

Pubg lite giremiyorum

Arkadaşlar hesabımı yazıyorum lütfen güvenlik kodunu doğrulayın diyor ama güvenlik kodufalan filan yok ne yapıcam anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  6. Yiğit Karslı

Watch dogs 2 kısayol oluşturma

Uplaydan indirdim daha doğrusu hala iniyor ama girip oynayabiliyorum ama masaüstüne kısayolu gelmedi nasıl kısayol oluşturucam
  7. Yiğit Karslı

witcher 3 kolay altın kasma yöntemi

Velendeyim skelligeye açılan gemiye binmem gerek kaptan 1000 altın istedi 140 altınım var hemen 1000e tamamlamalıyım nasıl yapacam?
  8. Yiğit Karslı

cs:go vac hatası

Rekabetcide VAC hatası aldım bunun sebebi nedir nasıl düzelir?
  9. Yiğit Karslı

Arkadaşımla oynamalık hikayeli güzel grafikli oyun önerisi

Arkadaşımla beraber oynayacağım hikayeli bir oyun olsun istiyorum paralı olsun sıkıntı olmaz siz önerin. Ve tabi grafikleri nekadar güzel olursa okadar iyi olur.
  10. Yiğit Karslı

Gta 5'i nerden indirmeliyim

Arkadaşlar epic games heabımda da gta 5 var steam hesabımda da var hangisinden indireyim
  11. Yiğit Karslı

Witcher 3 alınır mı

Arkadaşlar oyun 18 TL ye düşmüş alınır mı oyun sarıyor mu veya bunu almadan önce 1 ve 2 yi mi oynamalıyım
  12. Yiğit Karslı

Gta 5 iadesi hakkında

Arkadaşlar bildiğiniz gibi gta 5 epic games storede ücretsiz oldu ben steamdan parayla almıştım sizce para iadesi isteyip epic gamestekini mi indireyim yoksa steamdaki dursun mu arada bir fark varmı
Top Bottom