csgo'ya yeni gelen güncellemede bileti satın aldıktan sonra bu haftaki tüm görevleri yaptım ve 11 yıldız kazandım normalde bütün görevler bitince 17 gelmesi gerekiyor sonradan düzelir mi yoksa bu böyle kalır mı 6 yıldız az değil
steamden aldığım orijinal unity oyunları açılmıyor ne yapabilirim güncellemeleri falan yaptım dosyaları doğruladım işe yaramadı
https://hizliresim.com/Xmcxpk
xbox game pass aldım ark indirmek için indirmek istediğimde böyle bir hata ile karşılaşıyorum. c diskinde yer olmadığı için d diskini seçiyorum fakat kabul etmiyor çözümü bilen yardımcı olabilir mi?
Bedava çevrimiçi oyun arayışına girdim fakat cod warzone ve fortnite dışında çok oyun bulamadım sistem gereksinimi gerektirmeden çevrimiçi ve bedava önerebileceğiniz oyunlar var mı?
Merhabalar. 27inch monitöre geçtim fakat bazı alışkanlıklardan dolayı cs go ve cs 1.6'yı 24" ekrandaki gibi oynayamadığımı fark ettim. Sadece cs serisi için kenarlarda siyah ekran olarak oynamam mümkün müdür?
Öncelikle selamlar. Önümüzdeki karantina dönemlerinde oynamak için oyun arıyorum. Yardımcı olur musunus?
Ram 16gb
Ekrankartı rx580 se
İşlemci ryzen 5 2600x