Arama sonuçları: *

1. hard rp

PC Formattan Sonra Save

Pcye format atmıştım ve gta5 save dosyam gitti, internetten full save gibi kaldığım yerin savesini indirebiliyor muyum?
  2. hard rp

GTA 5 İntroda kapanıyor.

GTA 5 hiç hata vermeden introda kapanıyor googlede ararken gamepad ile alakalı dediler önceden açılıyordu ama gamepad bağlamıştım şimdi açılmıyor. Gamepad takılı değilkende açılmıyor.
  3. hard rp

Gamepad ile oynamalık oyun önerir misiniz?

Gamepad ile oynamalık oyun önerir misiniz, hikayeli vb. farketmez sistemim ; AMD Radeon HD 5570 İ3 2120 12GB RAM
  4. hard rp

Viscera Cleanup Detail'de lazer silahı nasıl alıyoruz?

Duvardaki mermi izleri için lazer silahı lazımmış nasıl alıyoruz? Birde yüzde kaç olduğunu nasıl görüyoruz
  5. hard rp

ETS 2 Sürüm Önerisi.

ETS 2 için sürüm önerir misiniz? İmza kısmında sistemim yazıyor, Oyunun sistem gereksinimleri değişmeden önce droplu oynuyabiliyordum. Dropsuz en iyisi hangisi gelir? 1699621704 AMD RADEON HD 5570 1GB / İ3 2120 / 12 GB RAM / HIKVISION 250GB SATA SSD
  6. hard rp

GTA 5 Türkçe Yama FAİLED hatası veriyor.

OpenIV ile türkçe yama kurmaya çalıştım, ancak The installation failed hatası veriyor çözümünü bilen var mı?
  7. hard rp

Minecraftta demir farmında golem farklı yere spawnlanıyor

Bu farmın aynısını yaptım, ama golem farmın içine değil dışına doğuyor, sebebini bilen var mı?
  8. hard rp

ETS 2 MP 1000hp tır kullanilabilir mi

Ets 2 mpde 1000hp tır kullanırsam ne olur? Zaten 110 sınırı var sadece hızlanışı çok iyi
  9. hard rp

Bu paketi alsam CS:GO paralı versiyonumu geliyor?

https://store.steampowered.com/bundle/232/Valve_Complete_Pack/ Soru başlıkta şimdiden teşekkürler
  10. hard rp

Asetto Corsada kaç fps alırım?

Asetto corsada kaç fps alırım? Drift oyunu arıyordum birde multiplayerde kaç fps alırım modlu tofaş vb.
  11. hard rp

GTA 5 1 milyon gelmedi.

GTA 5'de online oynamaya başladım, Social'den mail geldi ama 1 milyonu vermedi. İzlediğim videoda adam o maili açınca 1 milyon veriyordu bende vermedi.
  12. hard rp

20TL Steam oyun önerir misiniz?

Steamda 19TL bakiyem var, oyun önerebilir misiniz? Birde Metro 2033 Redux nasıl bir oyundur? Sistemim ; AMD Radeon HD 5570 4 GB Ram i3 2120
  13. hard rp

GTA 5 Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı nedir?

Gta 5 premium edition 75TL gta 5 premium + büyük beyaz köpekbalığı kartı 78TL. Köpekbalığı kartı nedir şimdiden teşekkürler
  14. hard rp

Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Düşük sistem gereksinimli oyun önerir misiniz, online/offline farketmez. Sistemim ; AMD Radeon HD 5570 i3 2120 4gb ram
  15. hard rp

Minecraft'daki ekran kartını değiştirme

Konu başlığını yanlış girdiysem özür dilerim, laptop kullanıyorum 3050 ekran kartı var ama F3'e basınca AMD Grafik kart diyor düzeltebiliyormuyum yoksa normal mi
  16. hard rp

Eski sürüm GTA 5 nereden bulabilirim?

Bilgisayarım eski olduğu için eski sürüm gta 5 indirmeyi düşünüyorum nereden bulabilirim
  17. hard rp

Valorant Vanguard Başlatılamadı

Valorant ilk defa indirdim vanguard baslatilamadi hatasi aliyorum pcyi aç kapa yaptim bisi değişmedi win7 kullaniyorum çözümü nedir
  18. hard rp

Düşük Sistem Gereksinimli Oyun Önerisi

Düşük sistme gereksinimli oyun arıyorum, online olsa daha iyi olur sistemim ; AMD Radeon HD 5500 Series ((Ekran Kartı)) İntel HD 2120 ((İşlemci)) 6 GB ram Birde asetto corsa açar mı?
  19. hard rp

Max Payne 2 olduğumuz yeri save alabilirmiyim

Max payne 2 olduğumuz yeri kayıt edebiliyormuyuz öldüğümüzde kaydettiğimiz yerde tekrar başlayamıyormuyuz, var ise hangi tuş 1647771897 Çözüldü tamamdır F5 miş tuşu
  20. hard rp

Bu sistemle hangi oyunları oynayabilirim?

İşlemci + Anakart + Ram almayı düşünüyorum bu özelliklerle hangi oyunları oynayabilirim sistemim ; AMD Radeon HD 5500 Series İntel Core i3 10105F 8GB Ram Hangi oyunları oynayabilirim?
Geri