Arama sonuçları: *

1. quejy

Öneri CS2 Yatırım Tartışması

Arkadaşlar birsürü şeyin fiyatı fırladı ben 250 tl ile yatırım yapıcam öneri sunalım birbirimize bu konuda 1680815837 Ben Holo sticker ve karakter almayı düşünüyom sizce
  2. quejy

Abdullah Abi The Callisto Protocol Oynayacak Mı

Abdullah Abi The Callisto Protocol ile alakalı baya iyi şeyler demişti çıktığında oynayacaktı falan diye hatırlıyorum onu yapacak mıı?
  3. quejy

Epic Games GTA V Boşta Var mı

Epic Games GTA V bedava alan varsa hesap boşta duran kullanmayan varsa verebilir mi bütçem sınırlı alamadım indirimde steamda böyle konu yasaksa ksuura bakmayın
  4. quejy

CSGO ''Esea'' İçin Arkadaş Arıyorum

CSGO ''Esea'' İçin Arkadaş Arıyorum supreme-global, ilk 10 a mı ne skin vs veriyolar kasmak için. TR serverleri var ping 10-15 falan oluyo bilginiz olsun haftaya salı yada çarşamba alıp baslıcam isteyen belirtsin
  5. quejy

Titanfall 2 aldım iade etmeli miyim

titanfall 2 aldım tek başıma oynucam parasını hak eder mi 31TL yoksa iade mi?
  6. quejy

Sepetim nasıl alınır mı

63 TL var kutu düştü csgodan sattım bu üçlüyü alıcam başka alcak oyun bulamadım alıyım mı? satisfactory ve valheim ikiside inşa sanırım ama. öneri varsa onlardan birinin yerine falan bekliyorum hemen alcam
  7. quejy

Öneri Steam Oyun Önerisi ??

Steam'da 63,64TL Var arkadaşlar oyun önerebilir misiniz indirimler bitmeden sepet yapıp oyun alayım diyorum yardımcı olur musunuz eski grafikli olmasın bide çok sarsın bi oyun istiyorum
  8. quejy

CSGO Yeni Kasadan Düştü

CSGO Yeni Kasadan Düştü napmalıyım açmalı mıyım satıp oyun mu almalıyım siteye mi basayım
  9. quejy

Öneri Steam İndirimleri oyun önerisi

Steam 60-70 tl bütçem var indirimlerden oyun önerebilir misiniz 3 gün kalmışken kaçırmıyım sistemim mevcut grafikleri yeni olursa iyi olur bide çok sarsın oyun
  10. quejy

Öneri -Valorant- Hangi skin sizce?

Arkadaşlar yeni Gaia vandaldan aldım ağaçlı falan görüşünü çok sade ama yükseltmedim renginide açmadım Yükseltilmişin sesi falan çok güzel ama sade oldugun için kararsız kaldım iade etsem mi diye düşünüyorum sizce edeyim mi baska bide battle pass var ASİL Mİ EJDER Mİ YAĞMACI MI Bu mu veya skin...
Top Bottom