Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Yardım Gta 5 gölgeler karıncalanıyor

Bir arkadaşım gta 5 indirdi ve oyuna girince gölgelerin böyle olduğunu gözünü çok yorduğunu oyundan zevk alıp asla 5 dakikadan uzun süre oynayamadığını söyledi. https://streamable.com/q8oz9x VSync açıp kapadık, Driver güncelleştirdik, grafikleri gölgeleri değiştirdik ama hiç biri işe yaramış...
  2. Toukhan

Yardım R6 da konuşma dilini japonca yapma

Ubisoft connect üzerinden oynuyorum steamde mevcut değil oyun konuşma dilinde ingilizceden farklı bir şey yok japonca yapmak istiyorum varmı çözümünü bilen birisi?
  3. Toukhan

Yardım Vanguard için Tpm 2.0 ve Secure boot isteği

Windows 11 deyim TPM 2.0 zaten açık gittim Secure Bootuda açtım ikiside açık ama bu hatayı alıyorum problem ne nasıl çözerim?
  4. Toukhan

Yardım Epicten aldığım Rainbow six siege'e giremiyorum!?

Doğru ve düzgün bir şekilde girişimi yapıyorum tamamlıyorum ve bu ekrana atıyor beni ne yapmam lazım
  5. Toukhan

Steamimden oyun silindi?

Sea of thieves oynarken oyunum çöktü (her zaman olan bir şey) ve tekrar girmeye çalıştığımda steamimde oyunun dosyalarını bulamadığını gördüm oyun kütüphanemden bir anda gitti , amd driverından bir anda gitti ve şu an tekrar indirmemi istiyor halbuki oyunun dosyaları bilgisayarda duruyor. Bunu...
  6. Toukhan

Alican diye bir oyun vardı

Bayağı önceden bilemediniz 7-8 yıl önce tvde reklamları vardı Alican diye bi pc oyunu var mı hatırlayan o kadar aratmama rağmen bulamadım oyunu
  7. Toukhan

Yardım Sea of thieves çökme sorunu (Steam)

Oyunu windows marketten oynadığımda çöküyordu ve bütün pc o anlığına duruyordu. Bu sorunu yaşamamak için paraya kıydım ve oyunu steamden aldım. Ama aynı şey devam ediyor. Yardım edebilecek var mı? Not: Oyun çöktüğünde bütün pc donuyor alt tab veya herhangi bir kombinasyon uygulayamıyorum.
  8. Toukhan

Yardım Steamde hangi oyun kaç lira indirime giriyor

Varmı bunu öğrenebileceğim bi site veya benzer bir şey uygulama vs.
  9. Toukhan

Yardım Fall guys müziklerinden telif yermiyim?

Gayet basit ve açık.
  10. Toukhan

Yardım Sea of Thieves Açılırken Resim Çıkıp Kapanma Sorunu

Arkadaş sea of thieves indirdi (microsoft store üzerinden) mutlu mesut oynarız diye bekliyoduk ama oyun açılırken resim çıkıp kapanıyor bir anda. Silmeyi denemek istemiyor dile kolay 50gb oyun ve interneti bayağı yavaş oyunu 20saatte falan indirdi. Ne denediysek olmadı. Var mı bilen birisi...
  11. Toukhan

Hangisini seçen insanın oyun zevki daha iyidir.

Lolcü bir arkadaşla iddiaya girdik dediki Souls-Borne tarzı oyunlar çöptür senin zevkin yok. Bende bunu söyleyen kişi lol oynuyor dedim oda dedi anket aç biyerde insanlar oylasın dedi. LÜTFEN İKİ OYUNDAN BİRİNİ BİLMİYORSANIZ OYLAMA YAPMAYIN.
  12. Toukhan

3 kişi oynamak için multiplayer oyun önerisi arıyoruz

3 arkadaş oynayacak bir oyun bulamıyoruz. Mümkünse MMORPG , FPS , MOBA , Battle Royale tarzı rekabetçi oyunları önermeyiniz. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar dilerim
Top Bottom