Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Yardım CS2 TAKILMA SORUNU - FPS DROP

%99.9 oyun bozuk olduğu için pc oyunları kategorisinde açtım. İmzamdaki sistem ile hangi görüntü ayarını yaparsam yapayım en güncel driver yazılım ve programlarla arkada neredeyse windows dahil her şeyi kapatmış olmama rağmen RAKİP GÖRÜNCE OYUN TAKILIYOR 2 KİŞİ AYNI ANDA ATEŞ EDİNCE OYUN...
  2. Emre_kymk

Starfield Türkçe Yama

Starfield için önerebileceğiniz İron'u ütü diye çevirmeyen yama önerisi var mı ?
  3. Emre_kymk

RDR 2 At sorunsalı (SPOİLER!!!)

4. Emre_kymk

Öneri CO-OP 3 kişilik oyun önerisi istiyorum

3 kişi oynayacağız battleroyale tarzı istemiyorum önerilerinize açığım saygılar..
  5. Emre_kymk

FC24 mü fifa 23 mü ?

Hali hazırda game pass ile birlikte fifa 23 oynuyorum (sadece kariyer modu) ve gayet keyifli. Sizce epicte indirimdeyken fc24 almalı mı yani arada ne fark var bilmiyorum ama değer mi 300 TL'ye ?
  6. Emre_kymk

Yardım OPEN IV olmadan Türkçe Yama Kaldırmak GTA 5

normalde open iv ile hikayeli oynayacağım zaman oynuyordum online oynayacağım zaman tools sekmesindekileri uninstall yapıp türkçe modu devre dışı bırakıp online giriyordum. Pcyi formatladım ve en son türkçe mod aktif kalmış şimdi de open IV kuramıyorum muhtemelen siteleri çökmüş modu da mods...
  7. Emre_kymk

RDR 2 Beyaz Arap Atı

Daha önce oynadığımda almıştım ve Arthurla olan hikayemin sonuna kadar onunla oynamıştım yine aynısını yapıcam (oyuna tekrar başladım) ama kaçıncı bölümde alınabildiğini hatırlamıyorum. Chapter 2de mi alabiliyorduk 3te mi ?
  8. Emre_kymk

GoW Alınır mı 200TL ?

God of War alınır mı 200tlye değer mi ? hogwarts legacy istiyordum lakin fiyatı çok yüksek indirimde bile. Birde spoiler yememek adına oyunla ilgili neredeyse hiçbir içeriğe bakmadım oyun güzel onu biliyorum ama 200 TL'ye değer mi ? Cod serisi gibi 4-5 saatte biten bi oyuna 200tl vermek istemem...
  9. Emre_kymk

Öneri AC VALHALLA TÜRKÇE YAMA

AC VALHALLA için türkçe yama arıyorum.
  10. Emre_kymk

GTA 5 yeni sistemde FPS drop

İmzamda yazan sisteme sahibim. GTA 5 daha önce oynadığım bi oyundu yeni sistem gelince tekrar oynamak istedim girdim daha önce gtx 960 ile oynadığımdan düşük orta ayarlarda oynuyordum bu sefer ne ayarı varsa en tepeye çektim fps neredeyse 100ün altına inmiyor hatta genelde 120 150 yer yer 180e...
Geri