Arama sonuçları: *

1. İnFless

God Of War Ragnarok çıkınca steam aile paylaşımı destekleyecek mi?

Duruma göre ortak steam hesabı açmayı düşünüyoruz
  2. İnFless

Horizon Forbidden West dlss 3.0 fg modu çalışmıyor

Bu mod ile birsürü oyun oynadım bi sıkıntı yaşamadım ama bu oyunda çalışmıyor ne yapmam lazım ?
  3. İnFless

Horizon forbidden west indirime girer mi?

e-tail da 1600 liraya var şuan yaz indirimini beklemek mantıklı mı sizce? Düşerse kaça düşer? Dolar kuru da artabilir yaza kadar
  4. İnFless

Roblox hesabım çalınmış ve robux harcanmış

Aylardır girmiyordum bir gireyim dedim hesabım İsrailden çalınmış ve bu satın alımları yapmış Ben kanıtlarla birlikte desteğe başvursam robuxları geri alabilir miyim ?
  5. İnFless

gamepad ile Rocket league'e tekrar başlasam kaç günde alışırım

birkaç yıldır klavye ile oynuyorum ve şampiyon rankındayım.burdan ileri gidemeyeceğimin farkına vardım 700 saatim var gamepad ile oynamaya başlasam ne kadar sürede oyuna alışırım?
  6. İnFless

Ön siparişten Cities: Skylines II almak mantıklı mı

Oyun çıktığında kesin olarak alacağım.Ön siparişten almanın bir + sı var mı
  7. İnFless

cities skyines(modlu) dan anlayan bakabilir mi?

Ben sonbahar temalı(kırmızı-sarı ağaçlar olan) bi şehir kurmak istiyorum https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1851790552 bu temada öyle gözüküyor ama hangi haritayla kursam ağaçlar hiçbir şekilde değişmiyor.bunun için özel bi harita mı indirmem lazım bilen varsa yardımcı...
  8. İnFless

cities skylines load buttonları neden kapalı

arkadaşlar 81 tiles modunu kapatmak istemiyorum ama bu hatadan da kurtulmak istiyorum ne yapmam lazım 1667684219 arkadaşlar çözümü bilen yok mu kapatmak dışında :(
  9. İnFless

bu adam vac ban mı yedi

adam net bir şekilde hileydi rapor ettim 1 round sonra bu yazı geldi vac ban mı yedi 1665847465 arkadaşlar yanıt yok mu yav...
  10. İnFless

Kapının içinde duvar var içeri giremiyorum

arkadaşlar house flipper'da kapının içinde bildiğiniz duvar var o yüzden eve giremiyorum ne yapmam lazım
  11. İnFless

call of duty world war 2 ara sahnelerde 30fps

sorunum başlıkta var sistem:rtx3060 ryzen 7 5800x 16gb 3200mhz
  12. İnFless

Cities skylines kasıyor.

Arkadaşlar rtx 3060 lı sisteme sahibim cities skylinesle birsürü modla şehir kuruyorum.tabi kasma normalde windows 11 e geçmeden önce böyle bişey yoktu.İlk yerleşim yerine 200 metre kala fps 20 ye düşüyor windows 10 iken hiç böyle bir sorun yoktu.nüfus 500 de olsa yaklaşınca kasıyor.Yardımcı...
  13. İnFless

Bu hoi4 özellikleri için hangi dlc leri almam lazım?

hoi4 te olmasını istediğim şeyler Denizleri konvoy geçişlerine kapatma Komutanları geliştirme Transport plane ile ikmal yapma şu birliklerin adı neydi hatırlayamadım Bunların gelmesi için hangi dlc leri almam lazım
  14. İnFless

hoi4 fabrikalarım kayboldu

normal bir şekilde oynarken 84 askeri 34 sivil fabrikam varken bi anda fabrikalarım gözükmemeye başladı .Bi şehre tıklayınca kurulu gözüküyor ama fabrika sayım çok az artıyo(ör 4 fabrika kurunca +1 geliyor)
  15. İnFless

grafikler olması gerektiği gibi değil

Oyunun grafikleri böyle olmamalı.İnternetten videolarına baktım grafikler çok net ama ben oynarken net değil(ayarlar her şey ultra)
  16. İnFless

Oyunlarda Grafikler Kötü

Arkadaşlar RTX 3060 Kullanıyorum ama Hangi Oyunda Grafikleri Ultra Yaparsam Yapayim kötü duruyor ne yapabilirim
Top Bottom