Arama sonuçları: *

1. A

RDR2 yi nasıl oynamılıyım

Rdr2 yi tekrar tekrar indirip sildim. Silmenin nedeni bana karışık gelmesi. Açık dünya ve ne yapmam gerektiğine emin olamıyorum paramı kasmaliyim görevlere mi odaklanmalıyım para kasarsam ne kadarını kampı bütçesine aktarmalıyım. Yan görev yapmalıyım. Oyunun net bir yönlendirmesi olmadığı için...
  2. A

Battlefield 4, 5 2042 sizce hangisi?

Battelfield 1 i çok seviyorum hala online oynuyorum. Hazır indirimde şunu sorucam 4 ve 5 arasında neyi önerirsiniz ikisinden birini alıcam. Birde 2042 inin elite versiyonuna 350 vermeye değer mi normali 95 tl
  3. A

Ucuza Battelfield 5 var mı

BF5 almak istiyorum Steamxe indirime girmedi indirimde Steam kodu veren yerler var mı
  4. A

Valorantı nasıl engellerim

Başlık biraz garip ama kardeşim valorant bağımlısı yaşı küçük ama çocuk oynarken kendinden geçiyor benim hayatımda duymadığım küfürler öğrenmiş Ağzı iyice bozuldu. Annemler yokken oynuyor annemlere durumu anlatmaya çalışıyorum çocuğun dersleri yoğun hafta bir iki oyun oynuyor falan yapıyorlar...
  5. A

Battlefield 1 hala oynanır mı?

Battlefield 1 çıktığında grafikleriyle oynanışıyla çok oynamak istediğim bir oyunda ama fiyatı ve bilgisayarım kaldırmadığı için oynayamamıştım. Steamde uygun fiyata düşmüş online kısmı hala aktif mi? maç bulunabiliyor mu?
Top Bottom