Arama sonuçları: *

1. A

Minecraft mob farmı doğru düzgün calışmıyor

Selam arkadaslar survival dünyamda xp için mob farmı yaptım internetten bakıp ama hiç mob spawnlanıp düşmüyor kurduğum yerin aşağısında hiç magarada yok üstelik videoda 1 katlıydı ben 2 katlı yaptım bekliyom önünde falan geziyom etrafda toplasanız 3tane mob düşüyor neden acaba nerede afk kalmam...
  2. A

Kinguin Siparişim iptal oluyor

Merhaba 2 gündür Kinguin üzerinden key almaya çalışıyorum hesabımdan para çekiliyor ama karşı alıcıya aktarılmıyor paypellde hata veriyor nasıl düzeltirim acaba bankamı aradğımda bizlik bir şey olmadığını söylediler
  3. A

Kinguin paramı çekti ama ödeme bekliyor yazıyor

Merhaba arkadaşlar kinguin sitesini araştırdım biraz forumlarda alışveriş yapanların olduğunu gördüm ve project zomboid adlı oyunu satın aldım 150Tl+vergi20Tl 170Tl hesabımdan çekildi ama sipariş ödemesi bekleniyor yazıyor aracı bankadan maik gekdi ve ödeme iptal oldu diyor satıcıyla görüşün...
  4. A

Story Oyunları için joystcik Önerisi

Merhaba TLOU Uncharted gta gibi hikayeli oyunları oynarken pcde kolla oynamak istiyorum oyun zevki yaşatabilecek bütçe dostu kol önerisi yapabilir misiniz?
  5. A

Bannerlord Buga giren yoldaş hakkında yardım

Merhaba yoldaşımın bir birliği vardı onu yanıma çekmek için ordusunu dağıtmasını söyledim ama bir köye gidip kaldı 100 gündür orada bekliyor neredeyse konuştuğumda dağılıyor diyor ne yapmam lazım? kaldı öyle bir şey yapamıyorum
  6. A

Bannerlord eşyalarımı nerede saklayabilirim

Merhaba Bannerlord oynamaya başladım 15. saatimde falanım. Olduğum krallıkta savaş var 500-600 birliği olan adamlar geziyor az önce yakaladı ve envmn hepsi gitti. Böyle bir şey tekrar yaşamak istemiyorum askerlerimi ve eşyalarımı nerede depolayabilirim.
  7. A

7Days 2Die hakkında sorum

Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım çok sardı da ilk kanlı ayı geçirdim bir tane hazır base bulmuştum orada konaklıyordum kanlı ay sırasında arkada ki duvar kırıldı baktım bulamadım ama bu duvardan oyunda yapılıyor mu? bu metal duvardan yanda da vardı kırıldı
  8. A

GTA 5 açılmıyor loading ekranı

oyunu sildim yükledim 100gb halendaha bu ekranda dönüp duruyor nasl çözcem 1688211159 Birde pcyi reslemeden rockstar ekranı kapanmıyor görev yöneticis vs işe yaramıyor
  9. A

Tmpden perma yedim yeni hesapda oynayabilirmiyim

Yeni bir steam hesabı açıp tekrar satın alırsam oynayabilirmiyim ?
  10. A

Dallas.com Ve Gala wins

Merhaba arkadaşlar twitchden yayın izlerken bir msj aldım dolandırıcı diye düşündüm bedava kasa falan açıyorsun çok saçma içinden 1300tllik m4 çıktı sonra tiktokda gezerken bu sitenin farklı bir varyasyonunu daha gördüm olayları ne bunların
  11. A

TLOU PART 1 PC Güncelleme sonrası felaket fps düşüşü

Merhaba 15gblık bir güncelleme gelmiş oyunu 70-100 arası fpsde bitirdim güncellemeden sonra giriyim dedim 30fps civarı alıyorum neden oluyor bu?
  12. A

Steam Level Kasmak için yardım lazım

Merhaba 100tl bakiyem var en ucuz yolla nasıl level kasarım yardımcı olurmusunuz 1680204731 Hesabım:https://steamcommunity.com/profiles/76561198817184090/
  13. A

Steam aile paylaşımı oyun paylaşılmıyor

Merhaba ben tlou oyununu aldımda arkadaşımda oynasın diye onada paylaşıcakdım tüm oyunlarımı paylaşabiliyorum ama last of us paylaşılmıyor daha çıkmadığı için olabilir mi? oyun indirilmeye açıldıda indirsin diye paylaşcakdımda olmuyor sadece tlouda böyle.
  14. A

300den 30fps'e drop....

Bilgisayarımı alalı daha 1 seene olmamasına rağmen 3-5snlk droplar yiyiorum adamla karşılaştığım zaman denk geldiğinde çok tilt edici bir şey yardımcı olurmusunuz 40 30 derece olmasına rağmen bunu yaşıyorum.
  15. A

Rdr fps düşüşü sebebini bilmiyorum

Arkadaşlar ortada bir şey yok oynamaya girdim onlineda 80-100 alırken 30-50 alıyorum neden böyle oldu nasıl düzelcek bu
  16. A

Steam'i kullanamıyorum Beyaz ekran

Steam böyle hiç bir yere tıklanmıyor 1 aydır böyle hiç bir şeyle etkileşime giremiyorum yardımcı olun lütfen
  17. A

Steam beyaz ekran soruunu

Merhaba steam beyaz ekranda kalıyor googleda indirme önbelleğini temizleyin demiş birisi yaptım steamden çıkış yaptı ekran beyaz olduğu için geride giremiyorum oyun giremiyom indirme yapamıyom nolur yardım edin Steam böyle kullanıcı adı giriş sekmesi muhtemelen ama gremiyom
  18. A

Steam indirme yaparken yer seçimi sunmuyor?

Arkadaşlar rust oyunum silinmiş kendi kendine c diskinde steamapps kısmında rst gözüküyor dosyalarda var ama açılmıyor steamde silinik gözüküyor Onun dışında hiçbir oyunu indirirken yer seçemiyorum hepsini d ye indirmemi istiyor nasıl çözücem c ye indirmem lazım ssdye
  19. A

Rockstar Games yüzünden Gta ve rdr giremiyorum

Merhaba rockstar gamesi açarken donuyor veya gta rdr olsun açarken rockstar games donuyor ve öyle kalıyor görev yöneticisnden kapanmıyor pc res atınca kapanıyor sadece silip yüklemeyi denedim olmadı yardımcı olurmusunuz lütfen Ve her seferinde aynı noktada donuyor
  20. A

Xbox Açılmama sorunu/yüklenmeme

Merhaba Arkadaşlar. Xbox game pass aldım ama yükleyemiyorum. Microsofttan yüklemeye çalıştığımda ssde belirttiğim gibi yükle gözüküyor ama tıklanmıyor,sitesinden exe olarak indirirkende bir sorun oluştu 0x80070006 kodunu veriyor game passim var ama kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Top Bottom