Arama sonuçları: *

1. 21ebu

Bannerlord "mono exception occurred" hatası

Merhaba, sistemin aşağıdaki gibi. Oyunu oynarken bir anda dondu ve bu hatayı aldım. Nasıl çözerim?
  2. 21ebu

[ÇÖZÜLDÜ] Warzone yüklü olmasına rağmen yükle diyor

Daha 3-4 saat önce girdim çıktım oyuna şimdi giriyorum saçma sapan bana oyunu yükle diyor ne alaka birkaç saat önce oynadım zaten. Oyunun dosyalarını doğruladım ama hala aynı hatayı veriyor. Tamam lanet olsun tekrar yükle diyorum ama hiçbir tepki yok sıfır tepki.
  3. 21ebu

Yardım GTA V İnternetsiz açılmıyor

Merhaba GTA V Legacy var ve internetim Türk Telekom sağ olsun yok. Oyunu internet olmadan açamıyorum telefonu da bağlayamıyorum iPhone bağlamak için pc ye type c takmam lazım ama pc de o giriş yok. Epic Games üzerinden nasıl çözerim?
  4. 21ebu

Call Of Duty nasıl giriliyor

Merhaba, Geforce Now'da direkt girip birini açıp online oynamıştım sonra aynısını Steamden indirdim 162GB indirdim ve hangisine basarsam basayım indir diyor ve hepsi de en az 100GB şaka mı bu?
  5. 21ebu

Öneri Brawl Stars türünde PC oyunu önerisi

Yeğenler zorla telefona indirtti ama bağımlısı oldum PC'den oynuyorum.. Bunun tipinde PC için AA veya ne bileyim ne olursa bir oyun yok mu? Telefon oyunları da olur. Emülatör'den oynuyorum. Böyle güçler olsun veya olmasın takımlı veya takımsız saldırmalı bir şeyler ama bu türde. Var mı öneriniz...
  6. 21ebu

Öneri 2 kişilik max 4 dolar oyun önerisi - arkadaşla

Başlıktaki gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. 21ebu

GTA V'de görüntü bozuluyor

Merhaba hiçbir mod kurulu değil Epicten kurdum. Enchanded'de de böyle oldu ondan bunu indirdim bunda da aynı sorun var. Neden oluyor? Nasıl çözerim?
  8. 21ebu

RDR2 Crack'te Fotoğraflar nerede?

Crack indirdim de fotoğraf çektim nerede acaba oyun içinden social club falan açılıyor fotoğrafı görebiliyorum ama ben arkadaşıma discord'dan atmak istiyorum o yüzden fotoğrafa erişebilmem lazım
  9. 21ebu

Star Wars Battlefront 2 açılış ekranında kalıyor

23 dakika bir bekledim sonra alt f4 ile kapattım yine açtım bu kez 30 dakika oldu hala açılmadı. İlk defa yükledim ilk defa oynayacağım ama izin vermeyecek gibi duruyor. Steamde aldım 1674423477 Anakart pegatron ipmip h55 DDR3, işlemci x3470, ekran kartı rx570 4gb, ram 4+4 1333mhz 8gb, ssd...
  10. 21ebu

Far Cry Primal - Ödül zulasına eşya koyma

İnternete yazıyorum yok YouTube yazıyorum yok arkadaş ne oyunmuş ödül zulasından eşya alabiliyorum ama bir şey koyamıyorum. Hangi tuş acaba
  11. 21ebu

PES 2021 Oyuncu Güçlerini Yükseltme Tuşu

Pes 2013'de A+Yön tulu ile hızlı bir şekilde yapıyorduk ama Pes 2021'de hepsine baktım yok yavaş ilerliyor.
  12. 21ebu

Garry's Mod - Abdulhamidi değiştirme

Merhaba, Garry's Mod'da Backrooms olarak Abdulhamid ekledim eklenti ile fakat buna kendim başka resim koymak istiyorum ne yazsam çıkmadı ne olarak araştırmalıyım? Nasıl değiştiririm? 1666796840 Bilgisi olan varsa yardım etse iyi olur. 1666802537 Arkadaşlar yardım edecek var mı?
  13. 21ebu

Garry's Mod indirime girer mi?

Steam Cadılar Bayramı indirimine 1.5 saat falan var. Garry's Mod girer mi?
  14. 21ebu

Idle Master kullanırsam Left 4 Dead 2'de ban yer miyim?

Sorum başlıktaki gibi. Benim için en önemli oyun Left 4 Dead 2, önceden denemiş olan var mı_? Sadece Left 4 Dead 2'de Rozet için kartlar düşürmek istiyorum sizce VAC Ban yer miyim?
Geri