Arama sonuçları: *

1. Musty.

Yardım Gta 5 düşük fps sorunu

Selamlar Sistemim şöyle anakart: Asus prime a520 M-K ekran kartı: asus rx 5600 xt işlemci: ryzen 5 3500x sorunum şu gta 5 online da bu sistemle en yüksek ayarlarda 60-80 fps arası alıyorum fakat sıkıntı şu düşük ayarlarda da fps im 75 i falan geçmiyor, darboğaz da yok sistemimiz hemen...
  2. Musty.

Valorant hesabım ne kadar ediyor

Selamlar valorant hesabım ne kadar eder sormak istedim Hesapta olanlar - Yağmacı Vandal - Oni Phantom - Normal kelebek bıçak - Hangi Sezon olduğunu unuttum fakat Pass karambiti - Hesap diamond 2 110 seviye Dediğin gibi satmak içn yazmiyorum hesabın değerini öğrenmek için size sormak istedim
  3. Musty.

CSGO silah gösterge hatası

Selamlar CSGO da sorunum şu silah göstergesi ben silah falan değişmezsem kayboluyor, ben bunun kaybolmamasını istiyorum kodu nedir acaba?
  4. Musty.

CSGO sesli sohbet çalışmıyor

Selamlar dün pc ye format atmıştım bugün de cs girdim ayarları falan yaptım oynuyorum arkadaşımla, ve oyundakilerin konuşmadığını farkettim arkadaşıma sordum konuştuklarını söyledi, çözmeye çalıştım ama çözemedim, yani seslerini 0 a alırsınız aşağıda konuşma simgesi gözükür ya öyle de değil hiç...
  5. Musty.

Steam her güncellemede fazladan indiriyor

merhabalar son bir kaç ayda fark ettim ki steam bir oyuna güncelleme geldiği zaman güncelleme boyutunu indiriyor ama ondan sonra hala bir şeyler indirmeye devam ediyor neden yapıyor bilmiyorum fotoğraf bırakıyorum mavi ile altını çizdiğim yer sözde gelen güncellemenin boyutu kırmızı ile...
  6. Musty.

Korku oyunu önerisi.

Merhabalar arkadaşlarımla coop oynayabileceğim korku oyunu arıyorum fakat asıl istediğim şöyle yani bir canavar vb korkutan bir şey oluyor ya, o canavarın bizden biri bir oyuncunun olduğu bir oyun varsa öyle bir oyun arıyorum varsa önerebilirsiniz
  7. Musty.

GTA 5 Heist Ve Playlistlerde oyun sesi kesiliyor

Merhabalar Epic Games ten oynuyorum ve değişik bir bug oluyor nasıl bir bug, şöyle anlatayım oyunu normal oynarken hiç bir sorunum yok ama heist,setup, ve playlist yani böyle hani bir animasyon giriyor ya başlarken, öyle animasyon olan şeylerde ses bugu oluyor göreve başlıyoruz ses kesiliyor...
  8. Musty.

gta 5 nişan alırken blur giriyor

merhaba gta 5 de motion blur kapalı fakat nişan alırken adam gözükmüyor 2 saniye sonra odaklıyor o sırada ölüyorum nasıl çözücem
  9. Musty.

gta 5 alt tab sorunu

merhaba gta 5 de alt tab atınca 2 saniye filan siyah ekran oluyor sonra düzeliyor pc formatlamıştım formattan önce böyle olmuyordu (ilk aldığım zamanlar yapıyordu sonra kendi kendine düzeldi) ama formatladım ve şuan bu hata oluyor ne yapabilirim
Geri