Arama sonuçları: *

1. B1L0

CS2 Daveti Sonradan Rank Açanlara Da Gelmeye Başlamış

Arkadaşlar dünkü davet dalgasından sonra rank açanlara da bugün itibariyle CS2 daveti geldiği söyleniyor, hesaplarınızı kontrol etmenizde fayda var.
  2. B1L0

Ana Konu COUNTER STRIKE 2 DUYURULDU!!!!

Oyun güncelleme olarak 2023 yazında gelecek. Adı Counter Strike 2. Uzun zamandır aldığım en iyi haberlerden biri ya :D
  3. B1L0

Spider man oynamanın en ucuz yolu?

Arkadaşlar güvenilir sitelerde kiralayan birileri var mı varsa link atabilir misiniz? Ayrıca hesabında olup hesabını kullanmayan yardımsever arkadaş var ise ulaşırsa sevinirim valla olabildiğince hızlı bitiririm zaten (Böyle bi konu yasak ise özür dilerim bilmiyordum)
  4. B1L0

Elden Ring Modlu Oynanır Mı? (Güncel)

Merhaba elden ring goty seçildikten sonra iyice oynama isteğim arttı lakin souls like oyunlarla pek aram yok genelde erken tilt olup oyunları bırakabiliyorum. Sorum başlıktaki gibi elden ringi modlayıp oynasam nasıl olur bence gayet güzel zevk alırım gibi sizin düşünceleriniz neler. Moddan...
  5. B1L0

Yardım God Of War Hafif Runik Saldırı yapamıyorum

q basılı tutup sol tık yapınca hiçbir şey olmuyor bunu yapmadan da ilerleyemiyorum ne yapmam lazım arkadaşlar?
  6. B1L0

RDR2 Kötü Grafik Sorunu

Arkadaşlar 1920x1080de oynuyorum genel olarak ayarlar yüksekte dlss quality modunda ve grafikler böyle nası düzeltebilirim çimler falan piksel piksel
  7. B1L0

GTA5 Story Mode hakkında yardım

Arkadaşlar gta5de ana hikayeyi oynamak istiyorum ama nasıl ana hikayeden devam edeceğimi anlayamadım bir türlü. Mapte farklı farklı yerler var yan görevlerle uğraşmadan sadece ana hikayeyi nasıl oynayabilirim?
  8. B1L0

Tomb Raider Oyunları ve Türkçe yamaları hakkında

Selam arkadaşlar Epicin bedavaya verdiği üç tomb raider oyunu da var bende. Sorun şu : Bunların hikayeleri ayrı ayrı mı sırayla gidiyor mu ve bunların türkçe yaması var mı? Not: İlk tomb raider oyunu (gotye olmayan) steamda da var fakat orda yamayı çalıştıramadım.
  9. B1L0

Star Wars Jedi Fallen Order hikayesi diğer oyunlarla bağlantılı mı

soru başlıkta arkadaşlar direkt bu oyunu oynayıp bırakabilirim miyim?
  10. B1L0

RDR2 1080P oynatır mı

RTX 3050 İ5-11400H 8GB RAM SAMSUNG 980 1TB SSD kısaca imzadaki msi laptop arkadaşlar , imzadaki monster ile güzelce oynuyodum full grafiklerde. Dlss geldi ve iyi çalışıyor diye duydum . İmzadaki msi laptopla dlss açınca 1920x1080 oynayabilir miyim RDR2yi?
Top Bottom