Arama sonuçları: *

1. Rvnl

GTX 960M i7 6700HQ sisteme oyun önerisi

GTX 960M. i7 6700HQ. 16 GB RAM. Bu sistem için yarış ve FPS/aksiyon türünde güzel oyun önerisi istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. Rvnl

CoD MW 2019 alınır mı

197 TL'ye düşmüş alınır mı?
  3. Rvnl

Far Cry 6 torrente düştü

Deathloop'tan sonra Far Cry 6 da kırıldı. Sıradaki Dying Light 2 sanırım.
  4. Rvnl

Düşük boyutlu eğlenceli oyun önerisi

Sistem sıkıntım yok ama düşük boyutlu eğlenceli ve saracak çok eski grafikleri olmayacak oyun önerisi istiyorum. Düşükten kastım 50-60 GB oyunlar olmasın. Yoksa 10-20 GB da olur eğlenceli olduktan sonra.
  5. Rvnl

Tek PC'den oynanabilen 2 kişilik oyun önerisi

Tek bir PC'den 2 tane gamepad ile oynayabileceğimiz oyunlar arıyoruz. Sistem farketmez her oyunu kaldırır. (A Way Out ve It Takes Two'yu oynadık onları yazmanıza gerek yok.)
  6. Rvnl

ETS 2 co-op hile yapmak ban yedirtir mi?

Arkadaşla co-op girecez de para hilesi yapsak ban yer miyiz? Sadece ikimizin olduğu bir sunucuda.
  7. Rvnl

En iyi grafikli yarış oyunu

Bence FH4 ve Driveclub zirveye kapışırlar. Driveclub 2014'e göre efsane duruyor. (Grafik bakımından değerlendirdiğimizi unutmayın.)
  8. Rvnl

Oynadığınız en iyi optimizasyonlu oyunlar

Oynadığınız en iyi optimize edilmiş oyun hangisi/hangileri? Mad Max, FH4, Doom 2016 ve Eternal, MGS5, BF1,BF5, Gears 5, RE2,3 bence en iyi optimizasyona sahip oyunlardan. Özellikle FH4'de mükemmel bir iş çıkartılmış..
  9. Rvnl

Oyunlardan ekran görüntüleriniz

10. Rvnl

NFS Heat oynanır mı?

Oyun nasıl? GTX 1650 i5 10300h 16 GB RAM rahatça oynatır mı?
  11. Rvnl

Metro 2033 Redux mermi hilesi var mı?

Oyunun bir kısmında takılı kaldım. Çünkü mermim az hepsini öldürmeye yetmediği için geçemiyorum bölümü. Mermi hilesi var mı? Trainer falan kurmak istemiyorum ama boşu boşuna virüs kapmayalım.
  12. Rvnl

Cod Cold War try for free ne demek?

Battle.net indirmiştim cold war try for free yazıyor bunun bir süresi var mı? Farkı nedir tam oyunla?
  13. Rvnl

BF3 uzağa ateş ederken kasma hissi

Muhterem arkadaşlarım merhaba. Yıllar yıllar sonra BF3 indirdim nostalji olsun diye ama uzağa doğru ateş ederken kasıyormuş gibi hissediyorum. Halbuki aldığım FPS 120-130 FPS civarı, sebebi nedir? Yoksa kasma değilde bu oyun böyle miydi de ben mi hatırlamıyorum? Cidden sinir bozucu.
  14. Rvnl

GTX 1650-10300H sıcaklık değerleri

1650 4 GB VRAM, 8 GB RAM, i5 10300h Değerler normal mi? RDR2'de 85-90 derece oluyor biraz fazla değil mi?
  15. Rvnl

Vega 8 Witcher 3 performansı

Arkadaşım oyunu oynamak istiyor ancak performansı nasıl olur emin değiliz. Sistem: Ryzen 5 3500U Vega 8 8 GB RAM Laptop. En düşük ayarlarda 30 FPS verebilir mi?
  16. Rvnl

Uncharted 4 PC'ye ne zaman gelecek?

En son PC'ye geleceği söyleniyordu ne zaman geleceği belli mi?
  17. Rvnl

RDR 2 çözünürlük değişince ekran küçülüyor

Çözünürlüğü düşürünce oyun da küçülüyor. Tam ekran yap diyorum olmuyor. Neden? Alt+enter da denedim.
  18. Rvnl

GTX 1650 laptop A Way Out performansı

GTX 1650, 8 gb ram, i5 10300h laptop'un A Way Out performansı nasıl olur?
  19. Rvnl

Days Gone 30 FPS'e sabitlendi

Oyuna bir kere girdim 50-60 FPS çalışıyordu daha sonra kapattım ve tekrar girdim ama oyun 29-30 FPS arasına sabitlenmişti ve daha yukarı çıkmıyordu. Vsync, FPS sınırlayıcı açık olmamasına rağmen. Ne yapabilirim?
  20. Rvnl

Far Cry 5 kaç kişiye kadar Co-op destekliyor?

3 kişiyiz Far Cry 5 oynamayı düşünüyoruz ama 3 kişi coop oynayabilir miyiz?
Geri