Sistem sıkıntım yok ama düşük boyutlu eğlenceli ve saracak çok eski grafikleri olmayacak oyun önerisi istiyorum.
Düşükten kastım 50-60 GB oyunlar olmasın. Yoksa 10-20 GB da olur eğlenceli olduktan sonra.
Tek bir PC'den 2 tane gamepad ile oynayabileceğimiz oyunlar arıyoruz. Sistem farketmez her oyunu kaldırır. (A Way Out ve It Takes Two'yu oynadık onları yazmanıza gerek yok.)
Oynadığınız en iyi optimize edilmiş oyun hangisi/hangileri?
Mad Max, FH4, Doom 2016 ve Eternal, MGS5, BF1,BF5, Gears 5, RE2,3 bence en iyi optimizasyona sahip oyunlardan. Özellikle FH4'de mükemmel bir iş çıkartılmış..
Oyunun bir kısmında takılı kaldım. Çünkü mermim az hepsini öldürmeye yetmediği için geçemiyorum bölümü. Mermi hilesi var mı? Trainer falan kurmak istemiyorum ama boşu boşuna virüs kapmayalım.
Muhterem arkadaşlarım merhaba. Yıllar yıllar sonra BF3 indirdim nostalji olsun diye ama uzağa doğru ateş ederken kasıyormuş gibi hissediyorum. Halbuki aldığım FPS 120-130 FPS civarı, sebebi nedir? Yoksa kasma değilde bu oyun böyle miydi de ben mi hatırlamıyorum? Cidden sinir bozucu.
Arkadaşım oyunu oynamak istiyor ancak performansı nasıl olur emin değiliz. Sistem:
Ryzen 5 3500U
Vega 8
8 GB RAM
Laptop.
En düşük ayarlarda 30 FPS verebilir mi?
Oyuna bir kere girdim 50-60 FPS çalışıyordu daha sonra kapattım ve tekrar girdim ama oyun 29-30 FPS arasına sabitlenmişti ve daha yukarı çıkmıyordu. Vsync, FPS sınırlayıcı açık olmamasına rağmen. Ne yapabilirim?