Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

FIFA 23de 0dan yaptığım takımı başka lige çekebilir miyim?

Selamlar bir takım oluşturdum ve TR liginde oynamaktan sıkıldım Premier Lige çekmek istiyorum böyle bir ihtimal var mı
  2. OdinSonThoR

Marvel's Spider Man saveime giremiyorum

Selamlar 3-4 gündür oyunu oynuyorum %47lere geldim. Bu hafta bilgisayarıma bir şeyler oluyor 2 kere mavi ekran verdi başka bir oyundayken 1 gündür ise spider mandayken 3-4 kere attı ama tekrar giriyordum. Kendim save alıp oyundan çıktım şuan tekrar giremiyorum ne yapacağım saveim gitmesin. Oyun...
  3. OdinSonThoR

Dying Light'da hile yapsam sıkıntı çıkar mı?

Selamlar kuzenimle dying light aldık hikayeyi bitirdik vs girmeye devam ediyoruz ama gelişme vs durmaya çok yaklaştı Galiba xp hilesi gibi bir şey varmış yaparsam VAC sıkıntı çıkarır mı?
  4. OdinSonThoR

Dying Light Enhanced Edition mı Definitive Edition mı alınmalı

Steame oyun ekliyorum hangisi alınmalı oynarım ama şuan değil kütüphanemde dursun Hangi paket alınmalı?
  5. OdinSonThoR

Valorant Gece Pazarı SS'lerimizi Paylaşıyoruz 21.07

Dostlar herhangi bir phantom veya vandal düşse alacaktım. 2 TANE OP bilmiyorum belki sihirpunk düşünülebilir sizin nasıl ve hangi silahları alacaksınız? Envanterimde bunların dışında asil karambit ve asil vandal da var.
  6. OdinSonThoR

Grand Theft Auto IV: The Complete Edition alınır mı?

Bully alıyorum yanında GTA 4 demi alsam diye düşünüyorum 34TL fln değer mi? Türkçe yama dışında ekstra mod fln kurmak istemiyorum ama stabil ve modern çalışması için lazımsa kuracağım alınır mı?
  7. OdinSonThoR

Valorant Gece Pazarlarımızı Paylaşalım

Gece Pazarı geldi Aldığınız veya alacağınız bir skin var mı? Kesinlikle değişmesi gereken bir sistem çok kötü
  8. OdinSonThoR

Minecraft Javayı nasıl ucuza alabilirim?

Zamanında hesap almıştım 10 TL'ye eposta değiştirilemiyordu sonra site kapandı hesaba ulaşımım kesildi sonra tekrardan erişebilmeye başladım ve 2 yıldır aktif kullanıyorum. Microsoft'a geçirmem gerekiyor ama epostanın şifresini bilmiyorum 400 tl de veremiyorum ne yapmam lazım? 150 tl fln olsa...
  9. OdinSonThoR

Pes 21 save dosyalarım nerede?

PC reset atıyorum save dosyalarımı bulup saklayacağım muhtemelen Pes'i bir daha indirmem ama anı olsun diye saklayacağım nerede kendileri Analig savelerini kaydetmek istiyorum
  10. OdinSonThoR

Yardım Forza Horizon 4 Xbox Live ebeveyn denetimi hatası

Selamlar Forza Horizon aldığıma alacağıma pişman olduğum bir hata. Hesabı ilk bağladığımda doğum tarihi 2005 olduğu için bu hatayı aldığımı sandım. İnternette olan her şeyi denedim. Yaşımı büyüttüm, aile kurup yönetici alıp kendimi atıp tekrar yönetici olarak aldım, gizlilik sekmesindeki...
  11. OdinSonThoR

Doom Eternal'ın hangi paketi alınmalı?

Selamlar Doom Eternal alacağım. Hangi paketi almalıyım? En pahalı ile ucuz arasında ne gibi özellik farkı var? Çok fark eder mi? Ben en ucuz paketi almayı düşünüyorum ne farkı var? https://store.steampowered.com/app/782330/DOOM_Eternal/
  12. OdinSonThoR

Fifa 22 250 tl eder mi?

Selamlar steam indirimlerinde gördüm çoğu arkadaşım aldı. Ben Pes 2021 oynuyorum hala Fifa 22 alınır mı 250 tl ye Değer mi? Maksimum 100-150 saat oynarım
  13. OdinSonThoR

Şu anda en ucuz VP nerede satılıyor?

Acil 1200 vp çekmem lazım. En ucuz nerede? Hızlı teslimata önemli tabi ki bugün içinde teslim edilmesi lazım Bu market bir tık parayı hak etti :3
  14. OdinSonThoR

Valorant ping sorunu

2 tane hesap kullanıyorum Birinde ping değerlerim çok normal Diğeri ise 15 ping de bile kötü oluyor takılıyor. Ping değerlerim internetim aynı sadece o hesaba girince kötü oluyor, oyun içi ayarlar birebir aynı. Neye girsem ağ bağlantısı sorunu şeyi çıkıyor sol üstte
  15. OdinSonThoR

Minecraftta nasıl kendi skinimi tasarlarım?

Kendi skinimi tasarlamak istiyorum hangi uygulamadan yapmalıyım? Nasıl yaparım?
  16. OdinSonThoR

Valorant Sunucuları Yine mi Çöktü?

Oyun çöktü 2-3 arkadaş girmiştik tek bizde mi çöktü?
  17. OdinSonThoR

Valorant toplamda ne kadar yer kaplıyor

Bilgisayarımdan biraz yer açmaya çalışıyorum Valorant toplamda ne kadar yer kaplıyor olabilir? Silip tekrar yüklesem azalır mı? Uygulamalarda böyle bug olduğunu biliyorum ama her yerde farklı yazıyor. Diğer dosyalarda böyle duruyor.
  18. OdinSonThoR

Valorant yeni bıçak sızdı!

Selamlar dostlar yeni bıçak sızdırıldı. Youtube da şu anda 1 videoda var Ben ise Berkay Okyar video atmıştı içerisine girdim sonra video gizlendi ben izlerken anında download attım indirdim fotoğrafı ben oradan buldum. Bıçak alttaki fotoğraf da bulunuyor. @alpolojix / Leroxy ilgini çeker sabah...
  19. OdinSonThoR

Minecraft da nasıl pixel art yapabilirim?

Bu videodaki gibi nasıl yapabilirim? MCEdit hata veriyor da.
  20. OdinSonThoR

Pes 21 de istediğim kişilerle nasıl kadro kurarım?

Dostlar analig için değil normal takım olarak kurmak istiyorum, istediğim oyuncularla kadro kurmak istiyorum nasıl yaparım, bilgisayara karşı oynarken kullanacağım.
Top Bottom