Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Sizi İçene Çeken Oyunlar Neler?

İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum. O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti. Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim. O...
  2. ZlpFilee

Türk Oyunu Havsala (Stratera Games)

Arkadaşlar oyun oynayıp (özellikle Riot Games işlerini) aynı zamanda youtube takip edenler zaten Dora Özsoy'u tanır. Kendisi Stratera ismi ile youtube içerikleri üretiyor ve baya köklü bir youtube geçmişi var. Aynı zamanda yazılımcı olarak Stratera Games adı altında ekiple beraber çalışıyor. 1...
  3. ZlpFilee

Yardım .pak Dosyasını Nasıl Açabilirim?

Arkadaşlar kendi çapımda çeviri yapmak istiyorum. Büyük oyunlar değil daha çok indie oyunlarda ama tek sorunum dosyaları nasıl açacağım ve bulacağım. Şu an oynadığım bir oyun var dosyalarında en-US.pak dosyasını buldum. İnternette çok baktım ama işe yarar bir şey bulamadım. Bir kaç fikir...
  4. ZlpFilee

Öneri Özel Gün İçin Oyun Önerisi

RAM: Crucial: 2400 MHz 2x8 16GB SSD veya HDD modeli: 240GB Crucial SSD ve 1TB Seagate HDD Ekran kartı: Asus Rog Strix Rx570 4GB Anakart: PRIME A320M-R İşlemci: Amd Ryzen 3 1200 Doğum günüme özel bir oyuna kafamı gömmek istiyorum. Fazla pahallı olmasa iyi olur. Sıra tabanlı aksiyon oyunlarını...
  5. ZlpFilee

Bitirdiğim Oyunlar (Sürekli Güncellenecek)

Arkadaşlar merhabalar, single player oyunlara tekrardan ağırlık vermek istiyorum o yüzden böyle bir liste hazırlayacağım. Siz de bitirdiğiniz oyunları liste halinde yazıp sürekli güncelleyebilirsiniz. Böylelikle oyun arayanlar için de güzel bir liste olmuş olur. -The Witcher: 1, 2, 3 -The Elder...
Top Bottom