Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Witcher 3'e nasıl frame generation modu ekleyebilirim ?

ilk çıkan https://www.nexusmods.com/site/mods/738?tab=description modu denedim olmadı başka mod var mı ?
  2. BixiBlake

RDR2 im çalındı yardım edin

zamanında humble bundlen almıştım oyunu epic games kütüphaneme ekledim ve rockstar hesabıma da bağladım eminim ama hiç başlamadım oyuna bugün oynayayım diye girdim oyun uçmuş epic gamesten başlatırken rockstar games yükleniyor ve orda bilmediğim başka bir maile kod gidiyor oyunu...
  3. BixiBlake

RDR2 hesabım başka bir rockstar hesabına bağlanmış

oyun epic hesabımda ilk aldığımda kendi rockstar hesabıma bağlamıştım şimdi girmek istediğimde başka bir rockstar hesabına kod gönderiyor nasıl halledebilirim
  4. BixiBlake

Sekiro savemi nasıl yükleyebilirim?

başka bir steam hesabıan girdim ordan oynucam sekiroyu ama önceki kaydımı yeni save dosyasına atınca yüklenme hatası oluyor
  5. BixiBlake

OYUN ÖNERİSİ ( açık dünya olmasın )

açık dünya oyunlarına ara vermek istiyorum oynamakta zorlanıyorum bu aralar . bana sağlam oyunlar önerir misiniz 1699891464 @SİRcem v2 @AtiIIa @Cevdet Sunay @Perma Yİyecek Birisi @TahaCel
  6. BixiBlake

çözüldü - CP2077 NASIL GOG HESABINI BAĞLANILIR

cp2077 oynucam şimdi gog hesabı girişi yok ama üye ol var ee girişi nerden yapılıyor
  7. BixiBlake

Yardım BF1 HATA VERİYOR !?

bu sabah indi şimdi oynayacaktım da hata veriyor sebebi nedir şu uyarıyı veriyor 1697921470 1697922446 @Emmree hocam bu konuda bir bilginiz var mı
  8. BixiBlake

VALORANT YENİ KARAKTER ISO!!!!!

Yeni karakterimiz ISO bugün özellikleriyle tanıtıldı , kendisi bir düellocu. özellikleri öne doğru giden bir duvar atmak , 1 vuruşa hasar yememek (raze ultisi de dahil) , ultisi de alandaki düşman bir ajanı 1 vs 1 arenaya sokmak bana hem güzel hem saçma geldi özellikle ultisi konusunda...
  9. BixiBlake

PC'YE NASIL PUBG MOBİLE İNDİRİLİR ?

Arkadaşım indirmek istiyor da kullandığı işletim sistemi win11 hyper v yok ama gameloop ve bluestack uygulamaları açmasını istiyor nasıl çözebiliriz
  10. BixiBlake

Rockstar games cloud sync conflict bildirisi

çeviriden de baktim anlamadım ne yapayım ne diyor bu
  11. BixiBlake

STEAM- GTA5 VE RDR2 İNDİRİMDE :D

bişi diyemiyorum...
  12. BixiBlake

GTA 5 HİKAYE MODU YÜKLENİRKEN DONUYOR

EPİC GAMESTEN OYNUYORUM DOSYALARI DOĞRULATTIM AMA SORUN ÇÖZÜLEMEDİ DÜN SADECE BİR KERE YAŞADIM SONRA TEKRAR GİREBİLDİM BUGÜN HİÇ GİREMİYORUM HEP DONUYOR UÜKLENME SAYFASINDA 1677940855 yamayı sildim hala atıyor beni
  13. BixiBlake

GTA V İNDİRDİM ... ÖNÜME BU YAZI ÇIKTI BAKABİLİR MİSİNİZ ?

ne diyor ve ne yapayım
  14. BixiBlake

black desert ücretsiz oldu

ucuz bir oyundu şu an ücretsiz steamde alabilirsiniz
  15. BixiBlake

Yardım Maks 500 liralik Valorant hesabı alcam ama karar veremiyorum

Games*atiştan bakiyorum maks 500 e filtreledim mailli hesap bakiyom Çok ilan var hangisi daha iyi bilmiyorum 1 2 3 4 5 6...
  16. BixiBlake

Steamden Rdr2 aliyim mi sizce ?(epicte sahibim )

Şu an indirimdeymiş 98 tl sırf steam diye alınır mı?( epic hesabımda sahibim ama daha başlamadım oyuna)
  17. BixiBlake

WARBAND İÇİN MOD ÖNERİSİ ?

MOUNT AND BLADE WARBAND İÇİN MOD TAVSİYESİ İSTİYORUM ayrıca oyunu steamden indirdim internet üzerinden indirdiğim modu dosyasısına katarsam herhangi bir sorun olur ?
  18. BixiBlake

STAR WARS JEDİ:FALLEN ORDER mu BATTLEFRONT 2 mu hangisi alınır

İkisi de şu an 41 TL'ye düşmüş birini almak istiyorum hangisi daha iyi
  19. BixiBlake

Yıllar önce oynadığım oyunun ismi ?

İyi geceler herkese , oynadığım zamanın rahat 7 8 yıl var öncellikle internet kafede oynamıştım oyunu ama sürem yetmediği için baştan oynuyodum hep aynı yere kadar .d şu an o oyunu bulmak istiyorum yardımınızla Oyun şöyle karakterimiz bir korumaydı Başkanın olduğu binadaydık ve uzay gemisi...
  20. BixiBlake

Yardım Amazon gamingten topladığım oyunlar nereye gitti?

iyi günler arkadaşlar amazon gamingte bildiğiniz gibi oyunlar veriliyor bazı oyunları hesaplara bağlatabiliyorsunuz bazılarını direkt talep edince veriyor şimdi her ay yeniliniyor oyunlar ve bağlatılamayan oyunlar gitmiş , ben bunları talep etmiştim ama indirmemiştim indirmem mi gerekiyordu...
Geri