Arama sonuçları: *

1. M

Farming Simulator 2022 Sunucular gözükmüyor

Arkadaşlar XBOX GamePass üzerinden almıştım farmingi ve bundan 1 ay öncesine kadar sunucular gözüküyor fakat bir anda gitti ve böyle gözüküyor silip yükledim her şeyi yaptım düzelmedi yardımcı olur musunuz,teşekkürler.
  2. M

Sims 4 Kamera Açısı Sorunu

Merhaba arkadaşlar sims 4 oyunumda oynarken normalde kameramı ileri geri sağ sola mouse'ın sol clickine basılı tutarak hareket ettirebiliyordum ve yön tuşlarından da hareket ettirebiliyordum.Şuan da ise sağ sol yapabiliyorum sadece ileri geri mousetan veya yön tuşlarından yapamıyorum.Sims 3...
  3. M

GTA 5 Rockstar Editör Fivem Crash

Arkadaşlar fivem serverimiz var ve biz bu svye arkadaşlarla rockstar editör scripti yükledik hepimiz kulllanmayı biliyoru mis gibi çalışıyor fakat arkadaş effect koyunca bir şey olmuyor yani koyabiliyor ben koyunca her defasında crarsh alıyorum neden acaba,yardımcı olabilir misiniz?
  4. M

GTA 5 X64 Dosyalarım Değişti

Arkadaşlar merhaba kardeşim dosyaları değiştirmiş ve dosyolar adobe dreamweaver olarak yapmış yanlışlıkla ve düzeltemedim yardımcı olur musunuz
  5. M

Gta 5 Roleplay Lspd-Ems Rütbe

Arkadaşlar Lspd ve ems rütbelerini alt alta sırlar mısınız
  6. M

GTA 5 Fivem Grafik Mod Tavsiye

Arkadaşlar grafik modu yükicem geneli insaların fps arttı diyor ama bilmiyorum tavsiye ettiğniz kaliteli paket var mı
  7. M

GTA 5 Grafik Mod

Arkadaşlar grafik modu yükleyeceğim kaç fps düşer
  8. M

GTA 5 Online Karakter Sorunu

Arkadaşlar karakterimi değiştirmeye çalışıyorum seçiyorum karakter değiştiri ondan sonra join gta online diyor ve error diyip store mode atıyor neden
  9. M

Fivem Soru

Karşınızdaki kişi buga girdi ve sürekli ışınlanıyor. Bu durumu ona nasıl açıklarsınız? * Ayağına sakız yapışmış gibi klişeleşmiş cevaplar kabul edilmez. Yanıtınız Arkadaşlar siz olsaydınız nasıl açıklardınız yardımcı olur musunuz
  10. M

Gta 5 Fivem Hata

Arkadaşlar Authentication Failure - Invalid Client Version of FiveM Hatası alıyorum çözümü nedir
  11. M

Gta 5 Fivem

Arkadaşlar /do Nedir ? Nerelerde Kullanılır ? Bir Örnek Veriniz Aynı şekilde /me içinde
  12. M

Ryzen 3 2200g 1X8 ram corsair 3000mhz rx570 sapphire 4gb

Arkadaşlar fortnite adında oyunda 70 80 90 100 fps arası alıyorum normalmi
Top Bottom