Arama sonuçları: *

1. E

FM23 Langueage data not found

Merhaba FM23 oyniyorum xbox game pass üzerinden uzun zamandır giriş yapmıyordum giriş yapmayı denedim ve böyle bir hata ile karşılaştım oyun dosyalarını doğruladım sildim tekrar yükledim düzelmedi ve hiç bir şekilde çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
  2. E

Oyun önerebilir misiniz?

iyi akşamlar her türlü çeşit oyuna açığım vakit geçirebileceğim hikayeli vs. oyun önerebilir misiniz? sistem özellikleri r7 240 4gb 8gb ram amd ryzen 3 1200af
  3. E

Fm2021 hata alıyorum ?

oyun açılırken bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?
  4. E

Menejerlik Oyunu Önerir Misiniz?

radeon x1550 ile hangi menerjilk oyununu oynayabilirim üstüne güncel yama fln kurarak?
  5. E

Oyun Önerisi Yapar Mısınız?

bu pc için oyun önerir misiniz futbol oyunları vs. ryzen 3 1200 af 8gb ram 502mb ekran kartı
  6. E

FM Serilerinden hangilerini oynarım?

arkadaşlar iyi geceler pc'im FM20 veya 21 serisini kaldırabilir mi üstüne yeni transfer yamalarını falan kursam sistem özellikleri: ryzen 3 1200 af 8gb ram radeon atı x1550 ekran kartı
  7. E

Hikayeli Oyun Önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar mount blade warband gibi hikayeli ve düşük sistem gereksinimi isteyen oyun arıyorum öneri yapar mısınız? sistem özellikleri ryzen 3 1200 af b450m anakart 8gb 3200mhz ram radeon x1550 ekran kartı
  8. E

FM21 Siyah Ekran Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar FM21 korsan kurdum oyunu açıyorum ama siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım? 1636835065 kimse cevap vermiyor :(
  9. E

Hediye Oyun Önerisi Yapar Mısınız?

kuzenime steamden oyun almak istiyorum hesabımda 6,35tl var ne alabilirim?
  10. E

Yarış Oyunu Önerir misiniz?

Sistem Özelliklerim İntel Core i5 M460 2.53ghz 4gb ram(ram 8 olabilir tam bilmiyorum) gt420 ekran kartı flatt out 2'yi oyniyorum onun tarzında güzel yarış oyunu önerir misiniz?
  11. E

Oyun önerisi yapabilir misiniz?

iş yerinde laptoptan oynayabileceğim oyun önerisi yapabilir misiniz? Sistem Özelliklerim İntel Core i5 M460 2.53ghz 4gb ram(ram 8 olabilir tam bilmiyorum) gt420 ekran kartı
Geri