Arama sonuçları: *

1. M

Valorant 'ta en yüksek fps yi nasıl alırım?

Sistem özellikleri: Ryzen 3 1200af Rx5504gb 8gb 3000mhz ddr4 ram Öncelikle bayramınız mübarek olsun. Yukarıda gördüğünüz özelliklere sahip bir bilgisayarım var valorant cs vb. oyunlar işlemciyi zorlayan oyunlar olduğu için valorant ta en yüksek performansı hangi ayarlarda alırım acaba?
  2. M

FİFA 22 fps değerleri normal mi?

Fifa 22 yi 1080p çözünürlükte ultra ayarlarda oynuyorum msaa ise 2x te maç içerisinde ortalama 45 fps alıyorum sizce bu değerler normal mi? Sistem özellikleri: Rx550 4gb Ryzen 3 1200af 8gb DDR 4 ram
  3. M

Dying light 2 paylaşımlı hesap

İnternette dying light 2 için paylaşımlı hesap ilanı gördüm acaba güvenilir midir?
  4. M

Gamepass oyun önerisi

Yakın zamanda gamepass üyeliği satın aldım Doom eternal ve forza horizon 5'i önceden oynamıştım bunlar haricinde bana gamepassten oyun önerir misiniz?
  5. M

Metro serisi oyunlarının arasında hikaye bağlantısı var mı?

Metro exodus oynamak istiyorum ancak aklıma takılan bir şey var metro oyunlarının arasında hikaye bağlantısı var mı?
  6. M

Bilgisayar için oyun önerisi?

Bilgisayar için güzel oyun önerir misiniz?
  7. M

God of War Pc sürümü

Sizce god of war ın pc sürümü çıktığı zaman günümüz giriş seviyesi bilgisayarlarda oynanabilir mi?
  8. M

Valorant markete yağmacı vandal geldi almalı mıyım?

Marketime asil vandal gelmesini bekliyordum ancak bugün marketime yağmacı vandal geldi sizce yağmacıyı alayım mı yoksa asil mi bekleyeyim?
  9. M

Valorant ta 144fps sabit alabilir miyim

Merhabalar sistemimde ryzen3 1200 af ve rx550 4gb var valorantta 1080p low ayarlarda sabit 144 fps de oynayabilir miyim şu anda kullandığım monitör 1280x1024 olduğu için deneyemiyorum 144hz oynatabileceksem 144hz bir monitör almayı düşünüyorum
Geri