Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Uncharted Açılmama Sorunu

https://store.epicgames.com/tr/p/uncharted-legacy-of-thieves-collection Oyun bu normal uncharted 4 SAM i yönettiğimizi bitirdim fakat bir diğerine giremiyorum başlat diyorum 1-2 fotoğraf sonra normal oyunun başlatma menüsüne atıyor. 2-3 kez Format attım olmadı Dosyaları Doğruladım Olmadı. 2-3...
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Uncharted 4 Bir Hırsızın Sonu Açılmıyor ?

https://store.epicgames.com/tr/p/uncharted-legacy-of-thieves-collection Oyun bu normal uncharted 4 SAM i yönettiğimizi bitirdim fakat bir diğerine giremiyorum başlat diyorum 1-2 fotoğraf sonra normal oyunun başlatma menüsüne atıyor. 2-3 kez Format attım olmadı Dosyaları Doğruladım Olmadı. 2-3...
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Gta 5 Online Simgeler görünmüyor

Beyler normalde burda dopdlu garaj görevler işte ıvır zıvır simgeleri oluyor haritada şimdi bomboş nasıl düzelir
  4. Yvşlagaçtanealıyon

RDR2 Otomatik At Sürme Nasıl Kapatılır ?

Ben sadece W basıyorum oyun kendi kendine sürüyor atı. Bunu nasıl kapatabilirim
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce Yeni GTA , GTA 5 i etkilermi ?

Yeni çıkacak olan oyun sizce gta 5 onlin ı etkileyecekmi ?
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Watch Dogs 2 vs Mafia Definitive Edition

Fiyatları aynı sizce hangisi
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Oyun tavsiyeleri ????

Her türlü oyun olur farketmez bendeki oyunlar haricinde cs2 ets2 pubg mobile+steam gta 5 12100F+RX 7600
  8. Yvşlagaçtanealıyon

İçinde GTA 5 Olan Epic Games Hesabı Arıyorum

Satan varsa alabilirim fiyatı özelden yazsın konuşup anlaşalım.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Forza Horizon 5 KAÇ GB ?

Forza Horizon 5 KAÇ GB ?
  10. Yvşlagaçtanealıyon

NFS Underground 2 Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

BEYLER OYUNUN %10 UNDA OLMAMA RAMEN YARIŞLAR ÇIKMIYOR NEDEN ? Şimdi NE YAPMAM GEREKİYOR BİLEN VARMI ? BİRŞEYLERİ EKSİK Mİ YAPTIM BEN BU FOTOĞRAF DA BENLE AYNI OLAN SEVİYEDE OLAN BİR YOUTUBERİN HARİTASI BEYLER ADAMIN HARİTASINDA YOK YOK BENDE NİYE BÖYLE BİLEN VARSA AYDINLATIRSA ÇOK...
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Forza Horizon 5 Gerçekten Çıkıyormu

Bu bilgi doğrumu Doğruysa bu kadar kısa sürede nasıl çıkıyor FH4 ün yaması gibi bir şey mi olacak yoksa
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Bu sistemle Mafia 2 Oynanırmı

Ekran kartı ATI RADEON 7350 1GB Oyunun sistem gereksinimleri bunlar Kasmadan donmadan oynarmıyım
  13. Yvşlagaçtanealıyon

NFS Heat Vs Forza Horizon 4

Sizce hangisi Ben NFS seviyorum İllegal hayat o hırçın sokak çocuğu gece yarışları beni benden alıyor Egzoz dan çıkan ses Egzozdan çıkan görsel şölen Mükemmel İllegal gece yarışları Herkesin altında modifiyeli sokak arabası İnanılmaz güzel FH 4 de güzel ama bana NFS heat deki gibi bir...
  14. Yvşlagaçtanealıyon

i3 3210 + 9600 GT sistemle FIFA 18 oynarmiyim?

I3 3210 8 ram 9600 gt Bu sistemle fifa 18 i 60 fps oynwrmiyim Oynayamazsam fifa kaç insan oynarım
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Bu sistem için oyun önerisi

Amd Athlon X2 260 3.2Ghz Atı Radon 7350 1Gb 3 Gb Ram Bu sistmle hangi oyunları oynarım
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Ets 2 kick nedir ????

Online da kıck nedir Kick yersek ne oluyor
  17. Yvşlagaçtanealıyon

ETS 2 Single Player de Skoda Varmı

Online de skodalar var biliyorsunuz Steam den alınmış ets 2 de single playerde skoda varmı
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Epic Games Oyunlarıyla Sizi Tatmin Ettimi

NET BIR ŞEKİLDE HAYIR 15/1 yapmakta Ne kadar beleş de olsa sonuç olarak kötü Bu oyunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmez Neyse sizlerin fikirlerini alalım
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Zula Vs Sabotaj ?????

Benim için net bir şekilde SABOTAJ Sizlerde durum ne
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Epic Games yeni oyun

Saati ileri aldığımızda böyle bir şeyle karşılaşıyoruz
Top Bottom