Arama sonuçları: *

1. VForVendetta

Yardım DELTA FORCE ACİL YARDIM

Bu lanet olası oyunu bir türlü oynayamıyorum bilgisayar her şeyi karşılıyor giriyom black hawk down modunda 4 kişi ilkte oynuyorum 10-15 dk sonra bi anda fps 10-20 fps lere düşüp komple gidiyor oyun kapanmıyor bile o ekranda duruyor ekran kartı amd
  2. VForVendetta

Yardım Son Of The Forest uyuyamama sorunu

Merhaba arkadaşlar oyunda kulübe yapıyoruz arkadaşlarla içeri giriyoruz ama ne uyuma butonu çıkıyor nede kaydetme butonu çıkıyor bilen biri yardım edebilir mi?
  3. VForVendetta

Yardım ŞU LANET DETROİT OYUNUNDAKİ HATA İÇİN YARDIM

BIKTIM ARTIK BU OYUNUN ŞU HATASINDAN CAPİTOL PARK DİYE Bİ BÖLÜMDE KONUŞMA YAPIYOR SONRA DIŞARI ÇIKARKEN VK LOST ERROR DİYOR HATTA BAZEN KONUŞMA YAPARKEN O HATAYI VERİYOR KAÇ SAAT OYNADIM BİTİRMEK İSTİYORUM ARTIK YARDIM EDİN
  4. VForVendetta

Yardım Detroit Becoma a human hata alıyorum yardım!

arkadaşlar oyunda baya ilerledim sadece 1 sahnede sürekli aynı hatayı verip duruyor ekran kartını güncelledim çözünürlüklerin hepsini düşürdüm yinede alıyorum lütfen yardım edin
  5. VForVendetta

Öneri Hangi Assasins creed i almalıyım?

Arkadaşlar şu an origins ile 3 remastered indirimde bunlardan hangisi daha güzel
  6. VForVendetta

Yardım Ubisoft connect starting game hatası

Steamdan far cry 4 aldım ve yükledim sonra oyuna giriş yaptım uplay istedi ordanda giriş yaptım sonra 1 saat falan oynadım çıktım diğer gün açmak istediğimde starting game hatası veriyor ve uplay e girdiğimde far cry 4 e bastığımda play falan yazmıyor sadece download yazıyor ona bastığımda ise...
  7. VForVendetta

Eu4 ile Ck3'e hangi dlc ler alınmalı?

Bugün ck3 alıcam yanında hangi dlc leri almalıyım veya dlc ye gerek var mı eu4 üm var onada dlc almalı mıyım almalıysam hangi dlc ler yeterli olur?
  8. VForVendetta

Yardım GTA V save konusunda yardım

Arkadaşlar gta v i bitirdim ve silicem ama olurda bir gün yüklersem kaldığım yerden devam etmek istiyorum bunun için ne yapmam lazım cloud save falan var mı?
  9. VForVendetta

Hoi4 fransa infantry templete yardımı

Arkadaşlar bildiğiniz fransız templete var mı infantry için anti tank ve anti airli olan
  10. VForVendetta

Yardım Valorant system error kurtulamıyorum

Bu lanet hatadan kurtulamıyorum 2 defa silip yükledim vanguardı kaldırdım yükledim saved dosyaları silip denedim ekran kartı falan her şey güncel updateler tam ne istiyor hala anlayamıyorum koskaca forumda çözebilcek kimse yok mu kaç haftadır soruyorum çözüm yok
  11. VForVendetta

Yardım Valorant System Error Lütfen Yardim

3 haftadır bu hatayı alıyorum lütfen çözümünü biliyorsanız söyleyin çıldırıcam
  12. VForVendetta

Valorant system error hatası

Pc yeni geldi arkadaşlar valorantta hep şu hatayı alıyorum ama diğer oyunları sıkıntısız şekilde oynuyorum gta 5 dahil
  13. VForVendetta

3 Kişi oynanabilecek oyunlar önerir misiniz?

Arkadaşlar 3 kişilik hikayeli olur battleground olur fps mmo falan bildiğiniz oyun varsa önerir misiniz pc özellikleri I5-3470 R5220 6GB DDR3 Ram özellikler kaldırabileceği oyunlar olursa iyi olur world of warships 3 kişilik oynanıyor mu ya da war thunder 3 kişilik oynanıyor mu?
  14. VForVendetta

ACİL Medieval total war II hata veriyor

şöyle bir hata veriyor neden verdiğini anlamıyorum fikri olan söyleyebilir mi
Geri