Arama sonuçları: *

1. Lanelzy

Öneri Valorant en ucuz 1775 vp nereden albilirim

Valorant vp alıcam en ucuz nerden alabilirim 1775vp
  2. Lanelzy

Mount and Blade Bannerlord mod ayarlarına nerden giriliyor

Mount and blade oynuyorum ve mod yükledim dismemberment plus modundaki slow motionu kapatacağım ama ayarları bulamadım
  3. Lanelzy

İdle Master kar ettiren oyun önerisi

önceden 1.05 olan tüm oyunlar neredeyse kar ettiriyordu ama şuanda ise 5.50 altı oyun yok hangisi kar ettirir önerebileceğiniz varmı
  4. Lanelzy

Öneri Arkadaşla oynamalık online coop oyun önerir misiniz? ?

arkadaşla oyun alacağız bütçe 50 TL beraber coop online vs bir oyun arıyoruz Arma 3 tarzı sistemi çok iyi değil gt730 4 GB ram AMD X2 260 işlemcili bilgisayarı var oyun önerir misiniz?
  5. Lanelzy

6,24 TL oyun önerisi

kartımda 6.24 kalmış rdr 2 almıştım :D buna uygun gerçekçi oyun önerir misiniz? genelde oynadığım oyunlar Call of Duty forza horizon 4 Mount and blade Warband Squad Asetto Corsa
  6. Lanelzy

Forza Horizon 4 para kazandıracak araçlar hangileri ?

Forzada müzayedede hangi araçları alsam kâr edip satabilirim ?
  7. Lanelzy

Asetto Corsa Arabanın Direksiyonu Gözükmüyor

Asetto corsada arabanın direksiyonu gözükmüyor ne yapmalıyım biryerleri kurcalarken kapandı herhalde
  8. Lanelzy

Fifa 22 kariyer moduna girince oyundan atıyor

EA Play aldım ve fifa 22 bedava geliyor bildiğiniz gibi oynuyordum sabah vs. şuan girmeye çalıştığımda kariyer moduna devam et dediğimde 2-3 saniye bekletip atıyor çzöümü varmı
  9. Lanelzy

Call of Duty Oyun Önerisi

Call of dutyler indirimdeyken almak istiyorum modern warfare 2 aldım başka ne alayım 100tl bütçe var
Geri