Arama sonuçları: *

1. Ju5t

Need For Speed 2015 Hala Oynanıyor mu?

Sorum başlıkta. Hiç oynama fırsatı bulamadım ve şuan steamde indirimde, multiplayer hala oynanıyor mu? Hikayesi olsun oynanışı olsun almama değer mi?
  2. Ju5t

Forza Yarışa Girerken Atıyor

sorun arkadaşımda ben oyunu sıkıntısı oynarken hatta iyi gelişme yaptım ama arkadaşım ilk yarışına girerken hata vermeden oyundan atıyor yaşayıp çözen varmı?
  3. Ju5t

Yardım Gta Online Drop Yiyorum

gta onlinde droplar yiyorum invite only sessionda sadece 3 kişiyiz arkadaşlarla oyunun grafikleri otomatik olarak geforcedan ayarlı
  4. Ju5t

Csgo Operasyon Market Sorunu

CSGO nun Kırık Diş Operasyonundan 2 görev yaptım ve şuanda 6 yıldızım var fakat marketten bir koleksiyon satın alamıyorum markette yıldızlarım 0 gösteriyor
  5. Ju5t

[Çözüldü✓] Ets 2 Eksen Ölü Ayarı Sorunu

sorunum bu direksiyonu belli bir noktaya kadar cevirdigimde normal donuyor fakat o belli noktada bir anda tamamen donmus oluyor ne yapmam gerek?
  6. Ju5t

Yardım Assetto Corsa Yarışa Girmiyor

Dun aksam steam de assetto corsa 8 tl olmuş internette dedrift videoları görüyordum hazır direksiyonumda var alıyım dedim oyunu yükleyip girdikten sonra Yarişa giricem loading ekranı sonra aynı secim ekranına dönüyor ne yapmalıyım
  7. Ju5t

Yardım Gta 5 0xc00007b Hatası

Oyunu epic games den indirdim fakat oyuna girmeye çalıştığımda uygulama başlatılamadı 0xc00007b hatası aldım çözüm olan varmı
  8. Ju5t

GTA 5 Takılma Sorunu

GTA 5 Oynamak İstiyorum PC`m kaldırıyor fakat en yüksektede olsa en düşüktede olsa sinir bozucu takılma drop yiyorum ne yapmam gerek
  9. Ju5t

ETS 2 FPS Sorunu

Forza Horizon 4 de en düşük ayarda kasmazken Ets 2 de en düşük ayarda fps düşüşleri ve kasma sorunu görüyorum nasıl düzeltebilirim
Geri