Arama sonuçları: *

1. C

game pass ile gelen it takes two arkadaşla paylaşılırmı

Arkadaşlar merhaba xbox game pass ten it takes two geldi arkadaşım friend's pass versiyonunu indirirse onu davet edebilirmiyim satın almammı gerekiyo
  2. C

Xbox game pass nfs unbound

Arkadaslar nfs unbound u pc game pass ile oynayabilirmiyim şimdiden teşekkürler
  3. C

minecraft mod önerisi

arkadaşlar merhaba minecraft artık sıkmaya başladı bende modlamaya karar verdim oyunu güzelleştirecek birsürü mekanik, grafik ve ses modları kurdum yaklaşık 50 tane şimdi ise oyuna amaç katacak güzel modlar arıyorum galacticraft mesela çok sevmiştim oynadığım zaman fakat çok eskidi bana daha...
  4. C

eski kartlar için fsr 3 modları

Arkadaşlar merhaba size kısa bir sorum olacak zaten duymuşsunuzdur eski kartlar için fsr 3 modları çıkmış bunu cs 2 gibi online oyunlarda yapsam ban sebebi olurmu acaba
  5. C

oynadığım oyunlara benzer oyunlar arıyorum

Arkadaşlar merhaba şu ana kadar birkaç simülasyon oyunu oynadım bunlar terra tech, mon bazou, internet cafe simulator ayrıca robloxtada bu tarz oyunlar oynadım bunlarda lumber tycoon ve retail tycoon bana bu tarz oyunlar önericek birileri varsa şimdiden teşekkürler
  6. C

Minecraft bir sunucu türü vardı

Arkadaşlar merhaba çok öncesinde bi minecraft sunucusunda oynuyodum ama sunucunun türünü hatırlamıyorum ve bir türlü bulamadım buraya yazmaya karar verdim hatırladığım kadarıyla obsidyenler vardı onları kırdıkça para geliyodu parayla kendi mekanımızı düzenliyoduk daha hızlı obsidyen kazmak için...
  7. C

Öneri açık dünya araba oyunu

arkadaşlar merhaba bu aralar bi araba oyunu oynayasım geldi yarışlara giricem parayı kasıcam alıcam supra gt-r wide bodykiti basıp altada neonları döşicem oyunda geceyken keyfime bakıcam çok heveslendim böyle bişeye güzel bir araba oyunu varmı bildiğiniz her bütçeden
  8. C

Yardım Rustda saçma hatalar

merhaba rust aldım oyuna giriyorum oyuna girerken bile çalışmayı durdurdu diyo suayip diye bi herifin sunucusuna gircem girerken bilmem kaç kere zorluk çekiyorum oyuna giriyorum 10 fps oynuyorum grafiklerimde fazla değil anlayamıyorum oyunda neden böyle saçma optimizasyon sıkıntıları var lan pc...
  9. C

Gta sıfırdan başlama

Merhaba yakin zamada epic games den gta 5 aldım birsuru hile yaptim ama simdi bi amacida kalmadı nasil ilerlememi sifirlayabilirim
  10. C

babamın kartından oyun alacağım

arkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi...
  11. C

Forza horizon 4 online bağlanmıyor

Merhaba yakın zamanda xbox game pass ile forza horizon 4 yükledim oyun açılıyo oynayabiliyorum ama online ye girmek istediğimde bir horizon yaşamı oturumu bulunuyorda kalıyor yarım saat bekledim diyer arkadaşlarımda direk giriyo ayrıca forza horizon 5 de yükledim onda istediğim gibi online...
  12. C

Saran güzel simulasyon oyunları

Merhaba ben mon bazou int cafe simulat car dealer ve pompacı simulasyonu vardı ismini hatırlayamadım bu tür oyunları oynayıp beyenmiş biriyim bunlar gibi güzel simulasyon oyunları varmı bütçem yok istediğiniz fiyatta bir oyun yazabilirsiniz sisteme bakmanızada gerek yok bilgisayarım gayet iyi
  13. C

gta 5 fivem ban sebebimi ve nasıl girilir

Merhaba epic games ten aldığım bir gta 5 var ve hiçbir banı yok yani istediğim gibi kullanabilirim ama fivem girersem ban yermiyim ve kısaca nasıl girilir anlatırmısınız ben anlamıyorumda
  14. C

gta 5 arabalar bozuluyor

Merhaba benim pc yi alalı 2 buçuk yıl falan oldu ekran kartı rx 580 işlemci i5-9400f 8 gb ram im var fakat hiçbir oyunda olmayan bir şey gta 5 te oluyor bilgisayarı ilk aldığımdada vardı böyle garip garip oluyor arada sırada yerlerde mora falan dönüyo
  15. C

epic games sil yükle yaptım oyunlar gitti

merhaba ben çağrı epic gamesten yüklediğim oyunlar vardı bi ara sil yükle yapmak zorunda kaldım epic gamesi oyunların klasörleri duruyor fakat epic games oyun dosyalarını tekrar algılamadı nasıl alıgılatabilirim
Geri