Arama sonuçları: *

1. WOYAC

Yardım Dirt rally 2.0 kayıt dosyasını tam sıfırlayamıyorum

sorun konu başlığında belirttim gibi detaylandırırsak sorun şu sıfırlamayı yapıyorum para vs sıfırlanıyor fakat garajımdaki araçlar sıfırlanmıyor bu sorunu nasıl çözerim
  2. WOYAC

Yardım Fallout 76 Türkçe yama ban sebebimidir ?

prime gaming fallout 76 yı bedavaya verince arkadaşlarla aldık ve oynamak istedik ama benim İngilizcem pek olmadığı için bende Türkçe yama indirmek istedim nexusmods sitesinde bir tane Türkçe yama buldum fakat çoğu yerde online girildiği zaman Türkçe yama ban yedirtir diyorlardı doğrumudur ban...
  3. WOYAC

Yardım Minecraft ile alakalı sorun oluştu galiba!

Merhabalar bende uzun süredir orjinal minecraft java sürümüne sahibim ayrıca java alanlar bedrock, bedrock alanlarda java sahibi olduğu zamandan beri bedrock sürümüne sahibim. olayın garip yanı dün gece arkadaşımla beraber satın almadığımız halde hem minecraft dungeons oynadık hemde minecraft...
  4. WOYAC

Yardım Battlefield 5 steamden açılmıyor

birkaç saat önce Battlefield 5 satın aldım yükledim ve girmeye çalıştığımda EA app açılıyor sonra hiçbir tepki vermede hem EA app hemde Battlefield 5 kapanıyor Battlefield 5 daha yükleme ekranına bile gelemeden kapanıyor neden olduğunu bilmiyorum biliyorsanız çözümü nedir acaba
  5. WOYAC

Yardım xbox gamepass satın aldım ama f1 2021 gözükmüyor yardım

başlıkta yazdığım gibi xbox gamepass üyeliği aldım içinde gelen eaplay den f1 2021 indirmek istediğim ama f1 2021 oyunu gözükmedi neden olabilir
  6. WOYAC

Yardım Steam çoğu oyunda available content gözüküyor bunlar nedir?

Çoğu oyunda böyle mevcut içerik gözüküyor ama bende çoğu yok bunlar ne oluyor kısa süreliğinemi bize verildi yoksa bunlarıda alabilirsin demek içinmi gözüküyor tam anlayamadım
  7. WOYAC

Öneri Aylarca Oynanilabi̇lecek Mmorpg Öneri̇si̇ ?

Çok fazla ve çok saat mmorpg oynamadım neredeyse ilk defa başlicakmışım gibi düşünün ücretli ücretsiz farketmez alışması oyunu anlaması zor olmasın aktifliği yüksek sıkılmadan günlerce oynayabileceğim p2w konusunda cüzdanı istemesin yeter azda olsa para yatırabilirim şimdiden diyeyim knight...
  8. WOYAC

Yardım microsoft store oyun hizmetleri sorunu

orjinal minecraft java edition sürümüne sahibim microsoft store uygulamasından launcheri çalıştırdığımda sürekli oyun hizmetlerine atıyor microsoftun destek sitesindeki çözümleri denedim ama işe yaramadı bu sorunu nasıl çözebilirim sadece minecraftta yapmıyor başka oyunlarda da microsoft...
  9. WOYAC

Fifa 22 ana menüde kasıyor

Başlıktada yazdığım gibi ana menüde kasıyor oyun içi 100+ fps alırken ana menüde sabit 20 fps alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
  10. WOYAC

Lol 2 kat rp ne oluyor ?

BU NE OLUYOR ? VE NASIL 2 KAT GELİYOR
  11. WOYAC

Epicgames rockstargames social club hesabımın mailini unuttum ne yapmalıyım

Başlıktada görüldüğü gibi Epicgames gta5 social club hesabımın mailini unuttum ne yapmalıyım? rockstargamesde social club mail kurtarmayla ilgili destek talebi açmayı bulamadım
  12. WOYAC

FİFA22 140 tl alınır mı?

FİFA 22 steamde 140 tl alınır mı? oynayanlar cevap verebilirmi hile varmı online varmı ve tahminimce bu ekimde FİFA23 çıkacak fifa22 almaya değermi
Top Bottom