Arama sonuçları: *

1. T

ETS2 mod yükleyince araba gitmiyor.

Merhabalar, harita modu ve bir araç modu indirdim harita modu gayet sağlıklı çalışıyor fakat araba moduyla oyuna girince araba ileri gitmiyor, ne direksiyonu çevirebiliyorum ne gaza ne frene basabiliyorum ne yapmalıyım? Vites Basit Otomatik'de,hava fren vs. hepsi kapalı. Kontak açık, ne...
  2. T

ETS 2 farklı farklı boyutlarda iniyor.

Selamun aleyküm arkadaşlar iyi günler dilerim sorunumu kısaca açıklamak istiyorum; Dün ETS2 indiriyordum ve 5 gb gösteriyordu, public_beta 1.41 indiriyorum bu arada, 5 gb gösteriyordu dün indirdiğimde duraklattım indirmeyi ve bu sabah indirmeye başladığımda 10 gb olarak gösteriyordu, bunun...
  3. T

Pubg mobile giriş yazısı

Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle, ben pubg mobile indirdim gameloop üzerinden ve tüm ayarları yaptım 75 80 fps oynuyorum fakat oyunun başlangıç ekranındaki Tencent Games vs yazılar net değil, biliyorum çok gerek yok ama yinede sinirimi bozuyor yazıları netleştirmenin bir çözümü var mı? Görüntü;
  4. T

Resident Evil Village, hata veriyor.

Arkadaşlar selamlar öncelikle, uzatmadan konuya girmek istiyorum; Resident Evil Village'in kırılmasını uzun zamandır bekliyorum ve kırıldı oyun, indirdim herşeyi yaptım crack vs yaptım, oyuna girdiğim zaman bir hata ile karşılaşıyorum, hatanın çözümünü bilenler varsa lütfen yardımcı olsunlar...
Top Bottom