Arama sonuçları: *

1. C

Fifa 23 Defansta baskı

Ultimate teamda rakiplerle maç yaparken o esnada kontrol etmediği adamla topu almak için muazzam bir yakın markaj ve baskı uyguluyor. Kendi kontrol ettiği adamla da içerde başka adamı tutuyor. Nasıl yapılıyor bu bilen var mı?
  2. C

Fifa 23 Kimya ne işe yarar?

Olayı nedir kimyanın tam olarak? Yani daha yüksek overallı oyuncular mı kimya mı tercih edilmeli
  3. C

Fifa 23 sizde de gidik mi?

Ea hata veriyor sizde de gidik mi yoksa bende mi sorun var?
  4. C

GTA V Türkçe Yama Var mı?

Güvenilir bildiğiniz var mıdır?
  5. C

Fifa 23 yeni güncelleme sonrası oyunun durumu

Goller kolay kolay olmuyor eskisi gibi. Karşı karşıya daha fazla kaçıyor. Defansın arasına girebilmek çok zor. Var mı oynayan
  6. C

Lolde bu hile başınıza geldi mi?

2 gündür ara ara karşıma çıkıyor.oyunun başında biri açılır açılmaz ekranını ele geçiriyor saçma sapan item aldırıyor. Sonra gir çık yapınca ekran anca bana geçiyor.
  7. C

Amd Uncharted oyun hediyesi nasıl alınıyor?

Merhaba vok friday 2 aldım uncharted ve warhammer oyunlarının kodlarını talep ettim ve geldi. Bu kodları nasıl kullanacağımı bilmiyorum var mı daha önce alan?
  8. C

Fifa 23 companion saçmalığı

Mobilden bir iki oyuncu satayım coin kasayı dedim. 100 bine Ronaldo alıp 105 bine sattım 177 bin olan coinim 174 bine düştü. Var mı sebebini bilen
  9. C

Ultimate Team oynayanlar Fifa 23'ten memnun mu?

Ultimate teami 2 senedir oynarım bu üçüncü senem gittim oyuna para verdim aldım, xbox gamepad aldım 9.nesil ama oyun inanılmaz kötü geliyor bu sene bana. Yani daha öncede saçma sapan santradan koşup atılan goller vardı ama bu sene iyice arcade havasına bürünmüş gibi maçlar 5 gol ve üzeri bitiyor...
  10. C

Gta 5 Epic Versiyonu türkçe yama var mı?

Var mı bildiğiniz güvenilir
  11. C

Fifa 23`e 699 lira verilir mi?

Sizce bu parayı hak ediyor mu?
  12. C

Black Ops 3 Zombi modu oynayan var mı?

Online beraber girelim çok keyifli oluyor
  13. C

Fifa 22 de önerileriniz

Merhaba, fifa ultimate teamde kendinizin kullandığı ve önerdiğiniz nüanslar var mıdır? Mesela ; çalım yememek için rakibe olabildiğince az müdahale yaparım. Çünkü boşa giden müdahale genelde golle sonuçlanır.
  14. C

Resident Evil Village Türkçe Yama

Var mıdır temiz sorunsuz? Bende bi tane vardı artık çalışmıyor
  15. C

Resident evil village türkçe yama

Var mıdır temiz sorunsuz?
  16. C

Ubisoft oyunlarını neden iki defa indiriyor?

Merhaba, Far cry 6 60 gb indiriyorum oyuna gir diyorum bi 30 gb daha ubisoft connect indiriyor. Neyse dedim tek seferlik ubisoft indirdi herhalde dedim. Arkasından rainbow sixege indirdim 80 gb bu sefer oyuna gir dedim 60 gb daha indirmeye başladı sinirlendim ikisini de silip iade ettim bu...
  17. C

Fifa 22 Ultimate Team da kadro ismi nasıl değiştirilir?

Takım adı değiştim ama burada kadro ismi nereden değişiyor bilen var mıdır agalar?
  18. C

Lole Rurf Modu gelmiş

Haberimiz yok ne zaman geldi agalar?
  19. C

Dutch Van der linde adam mıdır?

Soru açık.
  20. C

Rdr 2'de Hata alıyorum.

Merhaba epic games ten rdr 2 yükledim. Sonra oyuna çift tıkladığımda rockstar launcheri açmadı, bende kendim dışardan rockstar uygulamasını indirdim ve şu aşağıdaki hatayı verdi.
Top Bottom